VSR DiRT Rally 6. forduló kiírása

A véghajrába fordult a DiRT Rally bajnokság. Már csak 3 kör van hátra az idei évből, ami azt jelenti, hogy ha a decemberi hónapot végigvereted, akkor év végére egy szépet tudsz előre ugrani.  

Minden szakaszon lehet most már setupolni az autót. Ezt egyféle megoldással lehetett megoldani: minden szakaszon van szerviz. Mivel az Alt+F4-el kijátszható sajnos a rendszer, ezért teljesen mindegy, hogy 1-2-3 vagy 4 szakaszt kell lenyomnod zsinórban. Így viszont mindig be tudod tölteni a legjobb beállítást és csak rajtad múlik, hogy milyen hamar tudsz alkalmazkodni. A checkpointok ugyan úgy 3 szakaszonként lesznek.

Forduló kezdete: December 4.- 10:00
Forduló vége: December 10. – 22:00

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Harodik forduló szakaszleírások <<

>> Bajnokság jelentkezés! <<

 

Kiemelt partnereink

George Racing Team

George Racing Team

2015-ben alakult magyar versenycsapat, mely az első évben egyéni bajnoki címet szerzett az RCM Swift kupában.

Formula hu

Formula.hu

A havonta megjelenő motorsport magazin on-line változata, nemzetközi és hazai hírekkel, nem csak a versenypályákról.

RaceCenter Budapest

RaceCenter Budapest

A Szimulátorközpont egy nagy közösségi tér kellemes, szép és biztonságos környezetben, az V. kerület egyik legszebb részén helyezkedik el.

További partnereink

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!