VSR DiRT Rally Challenge!

Nem tesszük félre a DiRT Rallyt, szeptember végén új bajnokság veszi kezdetét a játékkal, a VSR DiRT Rally Challenge! A tavaszi bajnokságokból sok dolog megmaradt, de változtattunk egy nagyon fontos dolgon.

A tavaszi VB-hez hasonlóan, ezúttal is több kategóriát fogunk engedélyezni, szám szerint kettőt. A fő,abszolút sorozat a WRC lesz, azon belül is a 2010-es kategória, ahol 4 autó közül választhattok majd:   Mini Countryman Rally Edition / Ford Fiesta RS Rally / Volkswagen Polo Rally / Hyundai i20 Rally. Az ingyenes, vsr tagság nélküli kategóriák számát lecsökkentettük egyre,azon belül is a 80-as évek kerül előtérbe és az abban található BMW M3 E30 Evo Rally és Ford Sierra Cosworth RS500 lesz választható.

Szakaszok menete,leírása: Íme a változás! Össze-vissza fogjuk keverni a szakaszokat. A rallykat úgy írjuk ki, hogy random jöjjenek a szakaszok. Korábban volt, hogy egy országon belül maradtunk, vagy maximum 2 ország szakaszait kevertük meg. Most bármikor,bármi jöhet. Ez nem azt jelenti,hogy nem fogjuk közzé tenni előre, a pontos leírást, viszont a versenyzők dolga sokkal nehezebb lesz, ugyanis egy wales-i murvás szakasz után jöhet egy aszfaltos monaco, majd egy havas svédországi szakasz is. Sokkal nagyobb kompromisszumot kell kötni a beállítások terén, melyik szakasz javára melyiket áldozzuk be a rosszabb felfüggesztéssel és nagyon reméljük, hogy ezáltal az eleje nem lesz akkora előnyben, sokkal több hibázás fog történni, ami végeredményben egy változatosabb, szorosabb bajnokságot fog eredményezni.

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Sok szeretettel várunk bajnokságban! További infók és jelentkezés! <<

 

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!