Super League '10-'11 - Hivatalos végeredmény

Moderátor: BT Tag

Avatar
Zsolteee
Hozzászólások: 2460
Csatlakozott: 2009.07.26. 18:18

Super League '10-'11 - Hivatalos végeredmény

HozzászólásSzerző: Zsolteee » 2011.02.05. 16:25

Kép

A 10. fordulóval véget ért a 2010 / 2011-es Super League bajnokság. A 2008-ban indult VSR Super League első két évében Roós András lett a bajnok, erről a trónról Tim Gábor taszította le őt. Az egész évben konstans teljesítményt nyújtó újdonsült bajnok csak néhány ponttal előzte meg a második helyezett Bernhardt Gábort míg a harmadik helyre a kétszeres bajnok Roós András futott be. Csapatban a Bernhardt Gábor, Leitner Norbert, Roós András fémjelezte Janraki Motorsport vitte el a pálmát.


A Bajnokság első három helyezettje:
1. Tim Gábor
2. Bernhardt Gábor
3. Roós András

Csapatbajnokság végeredménye:
1. Janraki Motorsport
2. vLr Racing Team
3. Borat Szagdijev Motorsport


A részletes végeredményt itt találjátok meg: http://gphungary.hu/downloads/rFactor/V ... nship.html

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett a bajnokságban, ezzel is emelve annak színvonalát. Úgy érzem, egy igazán jó szezonon vagyunk túl, jó volt látni, hogy a bajnoki címért való csata is egészen az utolsó méterekig tartott. Gratulálok Tim Gábornak az egyéni bajnoki címhez és a Janraki Motorsport tagjainak a csapatbajnoki címhez! ;)
Super League legközelebb 1 év múlva lesz, de addig is még több kiváló bajnokságban vehettek részt a VSR szervezésében. Mindenkit szeretettel várunk a NASCAR, F3, F1, HTCC és Indycar bajnokságunkban!
Kép

Vissza: “Super League '10-'11”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég