Nyilatkozatok

Moderátor: BT Tag

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2013.11.20. 00:02

blase írta:
morfi írta:... Utána ment a csetepaté, Balázs mögém ért a célgörbében majd levédtem a belső ívet, ő megpróbált beférni mellém, hagytam neki egy autó helyet de a balos kanyar miatt a lendület miatt nekem jött. Szerencsére meg tudtam fogni....
Ezt tényleg így gondolod? Nem ez volt az első eset, hogy ráhúzod valakire....most is így tettél...egyből miután lekoccoltad a falat....ha nem rántom félre, már ott Neked megyek.

Amúgy még a féktávon is behúztad elém, ott is irányt változtattál.

Egyébként, nem hagytál egy autónyi helyet, hiszen ott fordul a pálya.
Félreértés ne essék, nem hibáztatlak, egyszerűen lendületből jöttél :) Viszont hagytam egy autó helyet, és abban a pillanatban, amikor összeértünk én voltam előrébb. Szerencsére mindketten megúsztuk :)
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
blase
Hozzászólások: 612
Csatlakozott: 2009.08.16. 18:28

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: blase » 2013.11.20. 16:26

morfi írta:Félreértés ne essék, nem hibáztatlak, egyszerűen lendületből jöttél :) Viszont hagytam egy autó helyet, és abban a pillanatban, amikor összeértünk én voltam előrébb. Szerencsére mindketten megúsztuk :)
Nem lendületből jöttem, hanem meg előztelek volna, ha nem zársz rám. A második mondatodat talán még Te sem gondoltad komolyan. (Legalábbis remélem)
Kovács Balázs - http://www.draftone.com

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2013.11.20. 17:54

blase írta:
morfi írta:Félreértés ne essék, nem hibáztatlak, egyszerűen lendületből jöttél :) Viszont hagytam egy autó helyet, és abban a pillanatban, amikor összeértünk én voltam előrébb. Szerencsére mindketten megúsztuk :)
Nem lendületből jöttem, hanem meg előztelek volna, ha nem zársz rám. A második mondatodat talán még Te sem gondoltad komolyan. (Legalábbis remélem)

Ne essetek egymás torkának. Óvd meg és a BT megnézi. Semmi értelme az adok-kapoknak.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
gangsterr
Hozzászólások: 92
Csatlakozott: 2012.02.16. 20:48
Tartózkodási hely: Göd

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: gangsterr » 2013.11.20. 20:19

üdv
tömören akkor
quali: edzés alatt éreztem hogy jó leszek az utolsó helyre, de az időmérőn sikerült egy értelem kört menni.

r1: jókat csatáztunk, nagyon tetszett. aztán volt egy pici gumifal és ezért összekoccantam Horváth úrral amire én keresztbe álltam a falnak. Igazán kedves tőled, nagyra értékelem hogy bevártál, bár ha jobban szemügyre vesszük akkor egy szavam se lehet. szerintem az én hibám volt. ha nem falazom le a verdát akkor ugyebár nem jössz belém... a végén mikor beértem akkor vettem csak észre h p8, azaz r2 pole :shock:

r2: hát szar rajt mint szoktam ezzel a francia tragaccsal. de vhogy sikerült elöl maradni. ráadásul egész sokáig, én is csodálkoztam nem csak ti. :D
aztán jött az a uccsó kanyar... hát mit mondjak, persze meg kellett probálnia Hammer úrnak. csak nem sok esély volt rá. értem én hogy nem vagyok ufo meg lassabb is vagyok biztos, de azér respect legyen már. olyat dobott a kerékvető rajtad majdnem a motorházamra érkeztél :) no mindegy, felkenődtem a falra.
mehettem egy kört defektes gumával. utána pit és folytattam.
ezzel együtt nagyon élveztem az egész futamot és nem zavarnak a történtek.

peace
Müller Péter #321

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2013.12.03. 22:23

Quali : nem volt jó köröm,nem sikerült összeraknom

R1 : Voltak csaták,de nehéz volt előzni. Első kanyarba lehet megtoltam kicsit Gergőt de nem bukott vele,sry érte. Utána Dodit elengedtem a bajnoki miatt.
R2 : Néztem ahogy valaki keresztbe rak egy Top Tip kocsit,aztán csak ámultam bámultam,próbáltam a fékre lépni de olyan füst volt hogy nem láttam. Utána bejöttem valamelyik helyen.


Kár hogy az utolsó előtti futamra így elfogytunk. Remélem utolsón egy 25 körüli létszám még lesz. Szorosak a bajnokik!!
Molnár Dániel #99

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2013.12.04. 10:30

Qualy: Egész jó kört raktam össze, ötödik helyről rajtolhattam.

R1: Kicsit benéztem a rajtot, aztán időben elkezdtem fékezni, de láttam, hogy konkrétan mindenki későn fékez így én is inkább felengedtem kicsit a féket, hogy nehogy hátulról felökleljen valaki. Aztán mindannyian lecsúsztunk egy kicsit az ívről. Utána Hami és Suborits csatáztak, utóbbi kicsit rámhúzott, de valószínűleg abból a szögből nem láthatta, hogy ott voltam. Ezután összeértünk Dodival (egymás mellett voltunk), nem éreztem nagy koccnak, csak sajna valamiért elég furán indult meg az autója. És ez még csak az első három kanyar volt, szóval konkrétan leamortizálódott kocsival kellett folytatnom a versenyt. A negyedik kanyarban nem számoltam a hideg fékekkel, így ki is csúsztam a bukótérbe. Uccsó helyről kellett felkapaszkodnom, a végén a szerencse mellém állt, így a hatodik helyre be tudtam hozni az autót.

R2: A rajtnál nagy volt a kavarodás, Stafit megdobta a bukkanó, kilökte Hamit, utána én próbáltam kívül maradni, de jöttek hátulról és belémszálltak, úgyhogy nem volt valami Tip-Top rajt számunkra. Ergo az első kör végén már megint leamortizálódott kocsival kellett folytatnom a versenyt, és hibáztam is egyet amikor Hamival és Dávidkával csatáztam, lekoccoltam egy kicsit a falat belülről. Ezután megint vissza kellett érnem, sikerült egy jót csatáznom, sajna Müller Peti a falba állt mikor mellette voltam, mert egy kicsit össszeértünk, de úgy éreztem enyém a pozíció, és amennyire lehetett belül tartottam, ennek ellenére elnézést kérek ha te úgy érzed hibás voltam. Ezután Danival csatáztam megint a végén és végül egy újabb hatodik helyet sikerült begyűjteni.

Összességében jól alakult a verseny, Hami szép előnyt szedett össze, míg csapatban hoztunk három pontot, Makaóban pedig bármi megtörténhet. Remélhetőleg akkor már Bryan is részt tud venni a futamon és ismét három autóval próbálhatjuk meg legyőzni a Shake and Bake csapatot.
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Avatar
morfi
Hozzászólások: 2507
Csatlakozott: 2009.07.14. 15:15
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: morfi » 2013.12.17. 22:52

Qualy: Sajna nem sikerült úgy a köröm ahogy akartam. Negyedik hely, többet vártam magamtól.

Race1: Harmadik helyen haladtam, de ez semmire nem volt elég, nekem meg tök mind1 volt, hogy harmadik vagy 20. leszek. Ergo kockáztattam és falnak mentem, de így is bejöttem hetediknek.

Race2: Sikerült jól eljönnöm, és a mögöttem lévők csatáztak, szóval felkészültem életem legkönnyebb versenyére. Ebből hirtelen életem legnehezebb versenye lett, mivel valaki kilépett, és megállt egy pillanatra a kép az egyik féktávon, így teljes lendületből nekimentem a falnak. Ami érdekes volt, hogy bár a balos kanyarokban borzalmasan nem kanyarodott, viszont a jobbosokban meg nagyon jó lett a kocsi. Gondolkoztam, hogy kilépek, de végül úgy döntöttem, hogy addig nyomom amig csak lehet. Végül épphogy kitartott az előnyöm, Suborits nagyon fair volt végül, úgyhogy örültem, hogy szépen zártuk le a szezont.

Gratulálok mindenkinek, remélem hogy senkiben nem marad harag így a szezon végére. Dodi és a Shake&Bake is megérdemelte a győzelmet, stabilabbak voltak összességében.

Köszönöm a csapatomnak a TipTop Racingnek, Bryannek a meghívást Haminak meg azt, hogy a limitig tudott engem is húzni.

Sajnos sokat hibáztam az évben, ez főleg annak volt betudható, hogy második számú bajnokinak tekintettem a Cliot, így sokszor győzelem vagy semmi alapon mentem. Összességében négy győzelmet szereztem, amivel elégedett vagyok.
Andras Roos

5x VSR bajnok(2008 SuperLeague, 2009 Clio, 2010 Porsche, 2010 F1, 2011 NASCAR)

Moreinnyó...
Two Words for you! SUCK IT!

Bryan666
Hozzászólások: 350
Csatlakozott: 2009.08.16. 21:45

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bryan666 » 2013.12.18. 09:08

Hát nem volt egyszerű az biztos így a szezonzárón elindulni, igazából hiányzott már a versenyzés de sajnos a jelenlegi technikámmal nem tudom úgy véghez vinni a célomat ahogy azt szeretném ezért kényszer szünetre mentem, plusz a gépem is pontosabban a race07em 2 és fél percenként elkezdett kb 10-15 fpsel futni aztán egy ESC gomb lenyomásával megtudtam szüntetni az egész problémát.
Szóval...

Qualy: Mivel nem tudtam nagyon rákészülni és kérdéses volt az indulásom így egy tele hibázott körrel 13. rajthely.

Race1: A rajtom jó volt és megpróbáltam minnél előrébb jönni, de aztán szó szerint mindennek vége lett pár méterrel később a rajt után... Haminak sajnos elfüstölt az autója és a bajnoki címe is :S és azzal hogy én még fel is repültem a füsttel együtt a levegőbe úgy a csapat bajnoki is elszállt velem(ünk).

Race2: Ismét jó rajt volt azért reménykedtem a pálya karakterisztikájába hogy esetleg a S&B csapat tagjai esetleg 0-hatnak de erre kb 0,5% esély volt szóval nyomtam nyomtuk ahogy bírtuk Morfi azért behozta az autót győzelmi pozícióba. Gratula neki. :)

Összegzés:

Nagyon vártam hogy a clio cupa elinduljon és erre is számítottam hogy egy jó bajnokság lesz, voltak érdekes momentumok, de örültem annak hogy egyénibe és csapatba is versenyképesek voltunk sőt sokáig úgy votl hogy meg lesz mind2, de ettől szép az autó verseny hogy az utolsó pillanatokba elszállhat minden esélyed. Ebből is tanultunk legközelebb jobban oda kell figyelni és mindig a maximumot kell hozzni. Morfinak és Haminak köszönöm hogy a meghívásomra a szezon előtt igent mondtak és Hammer Bálintba nagyon kellemesen csalódtam :) hogy ilyen jó tempóra képes és hallgatott is ránk és nagyon sokat fejlődött. Morfi meg egyszerűen mikor nem voltam jelen a futamokon kézbe tartotta a csapat morált és a csapat esélyeit, remélem a jövőben is egy csapatba fogunk szerepelni, de ez a jövő kérdése.
Nagyon nagy gratula és tisztelet jár a Shake&Bake csapat tagjainak akik fair versenyben győztek le minket eszméletlen nagy volt a rivalizálás és Dodi neked meg gratulálok az egyéni címhez megérdemelten szerezted meg. Így áttekintve a szezont teljesen elégedett vagyok a csapat teljesítményével amit elértünk a szezonba.

Hogy a továbbiakba mi lesz ? Először is megpróbálok egy jobb technikával rajthoz állni a maradék BTCC futamain hogy ott a Tip-Top csapatott tudjam segíteni mint egyénibe mint csapatba. Komoly célokat meg a SEAT Cupára tűztem ki, a SEATra a csapatom úgy alakulgat, bár a 3. pilóta még tárgyalás alatt áll.


A Clio Cupa mezőnyének gratulálok az ereményeihez és remélem a következő kategóriákba is találkozunk és jót fogunk meccselni.

Tip-Top! :D
Kép
Kép

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2013.12.18. 09:29

Quali : lassú voltam
R1 : lassú voltam
R2 : lassú voltam

Bajnokságról :
Örülök ha tetszett a résztvevőknek, de megértem azt is akinek nem. Nehéz bajnokság volt és szerintem mindenki tanult valamit a bajnokság folyamán. Szinte mindenki fejlődött szerintem.
A 6. futamon még meglepően sokan voltunk,ekkor gondoltam hogy ezzel a számmal ki is húzzuk de aztán utolsó kettőre lecsökkent.
Én szeretem a városi pályákat,minden bajnokságba ahol az jön mindig felkészülök és relatíve jobb eredményeket is érek el mint általában. Hát itt azért túl sok volt már a street pályából. :D

Bajnokság nehézségét mutatja hogy szerintem nem volt olyan versenyző aki legalább egy alkalommal ne nullázott volna futamot. Varga Dávid 1 , Hammer 2 alkalom volt az élen pl.

Egy ilyen bajnokságba 7 forduló után egyénibe 30 körüli a különbség , csapatba meg 10 pont! Az baromi jó.. Jó csata volt a Tip-Top brigáddal és örülök hogy a Shake and Bake névhez még két bajnoki cím csatolható. Grat Dodi,kijárt már! Egyénit sajnálom,szezon közbe megint volt 4-5 futamos kritikán aluli teljesítményem,de ezt megszoktam. Ebben kéne fejlődnöm és akkor még eredményes is lehetnék talán.

Örülök hogy voltatok! Seat-ba és a pénteken bemutatott bajnokságba találkozunk!
Köszönöm a TV-nek az egész bajnokis munkát!
Molnár Dániel #99


Vissza: “Városi Clio Cup - Free”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég