Nyilatkozatok

A Race07-et nem engedjük el. A vezetőség pár tagja ragaszkodik a szeretett játékunkhoz, ezért kerestek egy megfelelő modot amivel nem egy unalmas, agyon használt S2000-es bajnokit futhatunk. Előtérbe kerülnek a 90-es évek nagyágyúi, a Super Touring Car-ok. A bajnokság ingyenes. Az év végén a legjobban nyereményekben részesülnek.

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.08.19. 16:26

hamarosan
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.09.08. 22:08

Thruxton

Q1 : Nem volt rossz kör,de nem volt elég tempóm. P5 talán?
R1 : Jó volt, amikor elkezdett esni nem tudtam mit tenni. P3.
Q2 : Esőbe itt még jó volt az autó. Meg is lepődtem,hogy P3.
R2 : Rettenet volt az autó. Szeretnék bocsánatot kérni Tóth Bélától. Időben megfékeztem és csak ment előre az autó,blokkoló kerekekkel. Az utolsó síkánnál nem tudtam mit csinálni. Fékeztem és mentem előre,mint egy vonat. P4.
R3 : Állítottam a féknyomáson és jobb lett az autó. Nem a legjobb,de jobb. Végül győzelem.

Semmit nem néztem meg előre. Nem tudtam mit bír a gumi. Hát nem sokat. A táv 2/3-ánál már csak sodródtam az árral és szenvedés volt.

Tali 2 hét múlva.
Molnár Dániel #99

Avatar
Dez
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2015.07.18. 21:18
Teljes név: Csőke Dezső

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Dez » 2016.09.08. 22:21

Elnézést kérek az első versenyen Leéb Istvántól. Bocsi az ütközésért már nem tudtam elrántani jobbra :( Én hibáztam.
Illetve Ásvány Feritől. Nem gondoltam, hogy azon a féktávon olyan messziről ki kuglizlak :) Sorry mester :roll:
Kép Csőke Dezső

Avatar
VajKart
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2015.08.29. 19:03
Teljes név: László Vajk
Tartózkodási hely: Magyarország, Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: VajKart » 2016.09.08. 22:52

!WARNING! - Hosszú lesz...

Thruxton

Elég rég nem volt már kormány a kezeim között, így kicsit félve vágtam neki a bajnokságnak...

- Pre-qual: Sikerült egy TOP10-es időt menni, örülés van. :D

- R1 qual: Mivel esős volt, így azt sem tudtam hol vagyok, de a P2 sikerült... nemtudom hogy...
- R1: Nahát nahát... Rajtolni nem tudok, sajnos így Nagy Dávid el is ment mellettem, de velük tudtam maradni a 3. kanyarig, amikor is kipöcköltek... nem örültem... Utána visszacsúsztam egészen a P10-ig, s zárkóztam ahogy tudtam, ez egészen addig ment, amíg ki nem forogtam a 4. körben a nyújtott jobbosnál... újra vissza, P13... mentem felfelé szép lassan, P10, és utolértem Mihajlovics Mátét, és az előtte haladó Palik Norbertet a 13. körben. El voltunk egy ideig egymással, mivel elkezdett esni az eső, így a bömbik csúszni kezdtek, és így én előnyben voltam. Az utolsó körben (15) megelőztem Mihajlovicsot, s egészen a végéig kergettem Palikot, akivel a célegyenesben egymás mellett értünk be. Szép volt srácok! Végeredmény: P9, jó volt végülis...

- R2 qual: Borzasztó, nagyon esett, de a P7 meglett...
- R2: Rajtolni megint csak nem sikerült, vissza is estem egy picit. Jöttem fel, mint a talajvíz, utolértem Molnár Danit a 4. körben, és itt jött a versenyem vége... meg majdnem az övé is... Sikán előtt nem tudtam lefékezni, csúsztam is rengeteget, de hála istennek Dani nem volt ott, és őt nem vittem magammal. A végeredmény: DNF. :D

- R3: MIAZHOGYESŐ? Második esős verseny, már a hajszálaimat tépkedtem, mikor elindult a futam. Az utolsó előtti helyről rajtoltam (18), de mondom sebaj, lesz, ami lesz. Lerajtoltam Pöthe Attilát, s a mezőny nyomába eredtem. Szép lassan kapaszkodtam megint felfelé. Szépek voltak a csaták, különösen Lónárt Danival, grat! P9-ig jöttem, aztán megkaptam Palik Norbit megint csak, örültem neki, fair csaták voltak, szép volt. 8. körben aztán Csőke Dezsőre estem rá egy picit, sikán előtt megint elfékez, Dezső is elfékezte egy picit, (hajszál hijján nem volt csak kontakt: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =760262452) csak ő nem a falba kötött ki, én viszont igen.. ennek sem örültem igazán... :mrgreen: Halad tovább a verseny, én első lökhárító nélkül kullogok a 9. helyen (de azt, hogy én hogy kerültem a 9.-re, azt nem tudom :D), véget ér a futam... Hááát vicces volt, meg kell hagyni. :D :mrgreen: Végeredmény: P9.

Összességében örülök annak, hogy 3-ból 2 futamon szereztem pontot, ha nem is olyan sokat, de szereztem. :)
László Vajk (VajKart) - Vauxhall Vectra '98 #99

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.09.23. 10:36

Silver

Q1 : Elrontottam. Asszem P8.
R1 : Elég könnyen fel tudtam jönni, mert előttem sokan hibáztak. P2.
Q2 : Jó kört össze tudtam rakni. Meglett a pole.
R2 : Jó rajtot fogtam és hiba nélkül lehoztam a versenyt. P1.
R3 : Első kör nagyon rossz volt, korlátot is fogtam de végül sikerült feljönnöm a dobogóra. P3.
Molnár Dániel #99

Avatar
szaboroland51
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2016.01.11. 10:58
Teljes név: Szabó Roland
Tartózkodási hely: Vértesszőlős

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: szaboroland51 » 2016.09.23. 13:49

Silverstone:

Q1: Egyéni legjobb kör, P5, nem voltam szomorú.

R1: Rajtnál kicsit visszafulladtam, de még így is sikerült javítani 1 helyet. Az első kanyar után nem sikerült reagálni Nagy Dani lassulására, beleszálltam, görbült a futómű, de nem volt vészes a helyzet, helyet sem veszítettem. A maradék 3 Hondát nem tudtam tartani, a 4. helyen mentem, mikor Nagy Laci hibázott előttem, így megörököltem a 3-at, amit tempó hiányában próbáltam kivédekezni a végéig, de az utolsó kör visszafordító féktávján pont annyit tolt rajtam előre, hogy kigyorsításon el tudjon menni. Mérgemben a cél előtt bedobtam az autót a fűbe, de nem érzékelte a célba érést a pálya, így egy gigantikus ESC segítségével P16 DNF be juttattam magam.

Q2: Újabb egyéni legjobb kör, P4. Minden fasza. :D

R2: Rajt nagyon jól sikerült, a Maggotts-ben már a 2. helyen fordultam, de a két Honda elég optimista féktávot vett, aminek én ittam meg a levét. (összeesküvés? :D). A 10. helyről kezdtem visszaverekedni magam, a végén Rákosi Máté Volvójára gyakoroltam optikai terrort a visszapillantójában körökön keresztül az 5. helyért, ami az utolsó kanyarban kis arrébbtessékelésben csúcsosodott ki, ezért inkább elvettem kigyorsításon. P6.

R3: Rajthely: P3. Az elvárások hatalmasak. :lol:
Cser Bencét sikerült lerajtolni, Leeb Istvánhoz már sajnos nem volt elég hely/út. Nem akartam vele az első körben keménykedni a visszafordítóban, emiatt Szűcs Máté Daniel Ricciardót megszégyenítően távolról esett be mellém, még nekem kellett nyitni a kormányon, hogy ne csattanjunk. A helyzetet kihasználva Nagy Dani belső íven 4 kerékkel elhagyta a pályát, visszatérésekor lepattanok róla a túloldali rázóra. Elmegy mellettem a Volvo is. P5, de kisvártatva megint a 2. helyen találtam magam, 3 Hondával a nyakamon. Nem bírtam a nyomást, rontottam, végül P5 a 4 Honda mögött.

Avatar
Ben Carroll
Hozzászólások: 40
Csatlakozott: 2015.01.03. 23:17
Teljes név: Cser Bence

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Ben Carroll » 2016.09.25. 21:42

Silverstone:

A Q1-ben a legjobb körömet a legjobbkor hoztam össze amivel 4. lettem. Ez óriási! :D
Az 1. futamon el is tudtam menni a 3 legjobbal és mögöttem már szakadtak is le. Gyorsabbak voltunk így 4-en, és a 4. hely lehetett volna a legjobb VSR helyezésem. Dühös vagyok, hogy elfüstölt a motorom, visszaváltás miatt lehetett, de ilyen előtte egyszer se volt teszten sem. Váratlanul ért, pedig jól mentem. :?

A Q2-ben voltak hibák. Közepes kör lett, asszem P7. A 2. futam elején sikerült ismét a 4. helyig feljönnöm, de aztán volt pár test test elleni harc, amiben ritmust vesztettem, és ez a végére 7. helyre volt elég. :)

A 3. futam egy katasztrófa: A legtöbb lassú kanyarban sikerült mindig rövid fékezéssel, stabilan elfordulni, viszont szinte mindenki más, sokkal hamarabb fékezett, gondolom más beállításaik voltak, amit nem tudtam kezelni. Az első kanyarban ezt szívtam meg és kipördültem, elkerülve az ütközést. Pedig elfordultam volna. :roll: Később a mezőny vége pofozógépnek használt, néha én is okoztam galibát, a különböző féktávok miatt. Kb. vizsgálható lenne az egész 3. futam, de jobb ha felfogom egy kabarénak. :?

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.10.06. 21:44

Donington Park

Q1 : Elrontottam az első két kanyart. Utána jó szektorokat jöttem. P4 asszem.
R1 : Lerajtolt Horváth Peti, ellene végig tehetetlen voltam. Kanyarban ráestem de akkor össze vissza mozgott,egyenesbe meg elnyúlt a Nissan. P3.
Q2 : Majdnem hibátlan kör,P1.
R2 : Első pár körbe nem akart megállni az autó,végén jó volt már de az 1-2 tizedes tempó előny , főleg azonos típus ellen itt semmit nem ér. P2.
R3 : Szélesen vettem a T1-et,hallottam Dávidkától hogy bevágódtak mellé. Hátra estem. Utána baleset előttem,nem tudtam merre menjek,szóval padlógázon átmentem füstön. Mihajlovics Máté követett. Szerintem te is csak reménykedtél. :D Végül P3.
Molnár Dániel #99

MetaC
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 1208
Csatlakozott: 2009.07.23. 08:09
Teljes név: Szűcs Máté
Tartózkodási hely: Miskolc
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: MetaC » 2016.10.06. 22:25

Magabiztosan kezdtem, jól éreztem az autót a pályával.

Q1ben minden okés volt, pole.

1. futam rajtjánál valami oknál fogva pirosnál indultam, nyilván stopgo. Visszaestem 17. helyre. A felzárkózás nem volt az igazi, mivel nem voltak azok a hatalmas különbségek, így csak a 9. helyig tudtam feljönni. A hátsó régió nagyon korrektül viselkedett, köszi mindenkinek!

Q2-re nagy volt az elvárás magam felé, nem is sikerült jól. 5. hely.

2. futam rajta jó volt nagyon, rögtön 3. helyre feljöttem. Lengyel Ákost követtem, majd Dani hibázott és mentem Ákos mögött, aki jóval gyorsabb volt nálam, így a saját tempómat autóztam. Aztán kicsúszott, feljöttem elsőnek és behoztam Danival a nyakamban.

3. futam rajta a 8. (vagy hanyadik) helyről szintén jó volt, 4-5. helyen autóztam, majd Ákossal felkúsztunk 1-2be, majd valamiért lelassult és megint megörököltem az 1. helyet és tartottam is biztosan Dávidka előtt.

Összességében ismét nem én voltam a leggyorsabb a pályán, de még a 2. leggyorsabb sem, mégis talán én voltam a legeredményesebb. A rutin meg az évek... :)

Most már össze kell kapnom magam, és erőből elsőnek lenni. :)
Kép

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.10.20. 22:04

Brands Hatch Indy

Q1 : sikerült , p1
R1 : megint ez a buzi fék... P4
Q2 : nehéz az utolsó tizedekért menni már, p2
R2 : jó rajt, p1
R3 : harc az első körökben, de nem tudtam Dávidka tempóját tartani szóval p3.
Molnár Dániel #99

Avatar
Norbi-G
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2015.02.06. 11:05
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Norbi-G » 2016.10.21. 17:52

Gondoltam én is nyilatkozom egyet. 8-)

Tavasszal mentem először bajnokságot a Race 07-tel, fel kellett venni a ritmust de egész bejön a játék. A tavaszi bajnokságban nagyjából a 10. és 20. hely között futottam be a futamok nagy részén, de már egy olyan kormánnyal ami jól kiszolgált egy 5 éves DFGT, ami kontaktos volt. Most egy Thrustmasterrel tolom, ebben nincs FFB, de egy körös tempóm így is javult. Ebben a bajnokságban már a Top 10-eket szeretném hozni, és kezdenek összeállni a dolgok. Igaz a 4-5 bajnokesélyes ellen nincs sok esélyem, setupon próbáltam állítgatni de mindig ott az az 5-7 tized, legalább 1 mp-en belül vagyok többnyire. A Volvonak van egy jó alap szettje, néha instabil de egész gyors járgány.

Brands Hatchet szeretem, tudtam hogy itt kicsik lesznek a különbségek.
Q1: Sikerült egy király kört összerakni P5, én is meglepődtem hogy ilyen elől találtam magam.
R1: A rajtot jól kaptam el, aztán 2. kanyarban takarásból belekeveredtem egy ütközésbe már nem tudtam elkerülni, kicsit visszaestem, de jöttem fel P8
Q2: Begyorsultak a többiek, egyéni legjobbat futottam amikor kell P9
R2: Nagy volt a tempó 2. futamon arra mentem hogy meglegyen a Top 8- ez sikerült is a 7. hellyel. Jókat csatáztam Ásványival, Csőkével, Mihajloviccsal. Cser Bence és Rákosi is nagy tempót diktált, jó kis középmezőny alakult ki. P7.
R3: 2. helyről rajtolhattam , pár körig tartott a királyság, aztán átgázoltak rajtam, egyik jobbról másik balról, amikor belül védekeztem még beljebb előztek meg, de így is szereztem még egy 7. helyet. Összességében elégedett vagyok, legjobb hétvégém eddig a BTCC-ben (se a net nem szakadt meg, se a játék nem dobott ki)
Juhász Norbert - Norbi-G

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.11.03. 23:10

Q1 : Első szektorban hagytam 3 tizedet minimum,utána nem volt annyira szar kör. P4.
R1 : Voltak érdekes dolgok. Végül P3. Az autó egy kalap szar volt.
Q2 : Nem volt benne több,P3.
R2 : Elrontottam. P6.
R3 : Előre jöttem,kitartott a végéig. P1.
Molnár Dániel #99

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.11.17. 21:29

Ez parádé volt. Tökéletes búcsú a BTCC-től. Cső.
Molnár Dániel #99

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2016.11.17. 22:01

Croft

Q1: P2
R1: Rajt rosszul sikerült, de egy idő után az élen találtam magam, amit tartottam is az utolsó körig, majd a dupla jobbos visszafordítóban, minimális segítséggel fűre kerültem. Vége P3 lett.

Q2: P3
R2: Rajt sokkal jobb lett. Dani bemozdult így a kör végén pibe ment, Dávid és Máté hibázott előttem így az élre álltam, ami a végéig kitartott.
R3: Rajt közepes volt de a nagy tülekedésben P4 lett a hosszú egyenesre, majd a visszafordítóban M.Máté elfékezte és picit lesodródott, meglett P3. Utána csapattársam hibázott picit így P2. Utolsó előtti körben sajnos hibáztam egyett, és azt hittem a kocsinak is off lesz, de megúsztam. Vége P2 lett

R1-et rettentően sajnálom, ott sok pont ment a levesbe :(
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.12.04. 00:43

Knockhill
Q1 : Nem tudom az utolsó szektorban mit csináltam,de sikerült a pole-t megszerezni.
R1 : Én komolyan nem értem ezt a kibaszott modot. Nem fékeztem későn,ehhez képest 60-al csapódtam bele a falba. Köv körben hamarabb fékeztem és a végén még rá kellett gázoznom. A 3. körben úgy fékeztem ahogy az elsőbe és simán megállt. Nem értem... P4.
Q2 : Talán a legjobb időmet futottam meg, P2-re elég volt. Többiek valahogy nem autózták meg a hotlapos körüket.
R2 : Jó rajt, utána Dávidkával ellógtunk. Végén elkezdtünk csatázni,végül sikerült behozni,P1.
R3 : Szar rajt,Dávidkát próbáltam követni kisebb nagyobb sikerrel. Ő sok hibát ki tudott használni én meg pont beragadtam mindig. A végén hibáztam és nem tudtam az első kettőre úgy rámenni mint Dávid. P4.

Lényegében ez volt az utolsó esélyem,hogy a bajnoki címért tudjak küzdeni,de Dávidka megint jobb volt,szóval elúszni látszik. Nem várok sokat az utolsó futamon.

Nem tudom ez mi,hogy rendszeresen dobom el a jó eredményeket valamiért. Teszttel és a 3x25 kör futammal együtt, több mint 100 kört mentem a pályán. Ha csak a futamot nézem, 74-szer sikerült megállni és 1-szer nem. És kibaszottul nem fékeztem később.. Nem ez az első pálya,nem tudom mi van...
Molnár Dániel #99

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2016.12.04. 16:20

Q1: Utolsó féktávon úgy jártam, ahogy Dani a futamon. Nem akart megállni az autó, így sokat buktam. P2
R1: A rajt közepes volt, de tartottam a pozícióm, majd Dani elfékezte, így P1 lett első kör vége. Biztonsági autózás végig, P1 lett az eredmény.

Q2: Nem tudtam egy normális kört sem összerakni, így csak P5-6.
R1: A rajtom egész jó volt, első kör végére már 4. voltam. Sajnos sokáig tartott mire kiismertem Leéb István pályahasználatát, mert némelyik kanyarban megviccelt az autója mozgása. Mire megelőztem addigra Daniék már több, mint 5 mp-re voltak, próbáltam jó tempóban autózni, ami skierült is, mert feljöttem 1,5 mp-re rájuk, de esélytelen voltam, hogy a végén támadni tudjak.

R2: A rajt elfogadható volt, de féltem, hogy az előttem haladók megint feltartanak. Ez meg is lett, mert Dávidka el tudott menni, majd Dani is, mert Leéb István megúsztatta az autómat az utolsó kanyarban. Ezúton kérek elnézést Juhász Norberttől, hogy T1-ben kontaktoltunk. Ezek után már csak Csőke Dezsőt tudtam megelőzni, így sajnos P5 lett a vége.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs


Vissza: “VSR BTCC 1998 bajnokság ('16)”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég