VSR HTCC 2.0 - tartalom vásárlás/beszerzés

A legrégibb és legkedveltebb VSR Túraautó bajnokság! A bajnokság a Raceroom WTCC 2015-el fut! Ingyenes! Az év végén a legjobban nyereményekben részesülnek.

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

VSR HTCC 2.0 - tartalom vásárlás/beszerzés

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.06.24. 21:41

Megpróbáljuk összeszedni nektek,mit honnan érdemes megvenni, megszerezni. Az,hogy végül ezt hol teszitek,teljesen rajtatok áll. Viszont nézzetek jól körbe,mert ha van már valami tartalom nektek,akkor egyéni árakat kaphattok.

Alap játék
Alap játék teljesen ingyenes. Ebbe van 2 pálya és pár autó. Ezt letöltheted most is és játszhatsz vele azon a 2 pályán azzal a 2-3 autóval. Viszont ahhoz,hogy bárhol versenyezni tudj,venned kell tartalmakat.

WTCC 2015 autók :
Steam : egyelőre nem láttuk még fent,ha lesz,szólunk.
> Raceroom oldal <
Ha nincs kedved vásárolni egész pakkot,vehetsz csak egy autót is,az jóval olcsóbb. Az induláshoz elég 1 autó is,nem kell mindennek meglennie!

Pályák beszerzése :
> Eu track pack <
> Bathurst <
> Shanghai <


Még egyszer : Nézz körbe alaposan! Eurókat lehet megspórolni azzal,ha rászánsz 10 percet,és kitalálod melyiket hogyan vedd meg. Lehet kicsit drágább ha csomagba veszed,de azt is nézd, hogy ha később akkor semmit nem kell megvenned,szóval hosszútávon az jobban megérheti! Mérlegelj és dönts saját belátásod szerint!

Amennyiben megvan neked a WTCC 2014, vagy csak valamelyik autó,akkor kedvezményt kapsz ugyan arra az autóra a 2015-ös évadból! Ha csak 1 autót veszel most így, akkor 0,79 euróért a tied lehet! A Vesta nem akciós,mert az nem volt a 2014-ben, de 300 Ft alatt megveheted a Hondát, Cruze-t vagy a Citroent!

TS IP : psrl.synology.me
jelszó : nincs


Ha kérdésed van,nyugodtan tedd fel itt!
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Vissza: “Raceroom : VSR HTCC 2.0 bajnokság”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég