Nyilatkozatok

A legrégibb és legkedveltebb VSR Túraautó bajnokság! A bajnokság a Raceroom WTCC 2015-el fut! Ingyenes! Az év végén a legjobban nyereményekben részesülnek.

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.09.13. 21:26

Hockenheim
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Avatar
weres6
Hozzászólások: 3344
Csatlakozott: 2009.08.05. 16:44
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: weres6 » 2016.09.13. 21:33

C szerver

Szépet most nem tudok írni, úgyhogy inkább kihagyom..........
Veres Ákos

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.09.13. 21:53

Q1 : Nehéz lett volna összerakni jobb kört. Benne volt,de nem adta ki.
R1 : T1-et megcsináltuk jól. Utána próbáltam kijönni a zöldből aztán kaptam egy puszit hátulról. Azt sajnálom egyedül,hogy az ilyen akciókban egy harmadik fél látja kárát. Nem tudom ez miért jó,de ha pályán kell lerendezni akkor ott kapom vissza. Utána az autó kb 1 mp-t lassult. Kenéz Sándornak meg gratulálok hogy ha mellette van akkor lepadlózza kijáraton az autót mint egy nem normális és tolja ki a másikat a sóderbe. Sok F1-et nézel... Bocsi Tibi,próbáltam barra kerülni de nem volt esély.
Q2 : Semmi érdemleges. P2.
R2 : Gumi nagyon kopott,végén felnin jöttem be kb.
Molnár Dániel #99

Avatar
Hezso
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015.01.09. 23:06

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Hezso » 2016.09.13. 22:01

Első futamon kinlódtam a qualival, nem éreztem az autót, aztán utolsó körben sikerült négy helyet javitanom, igy nyolcadikról indultam. Volt előttem kiesés, volt előzésem is, igy a végén picit korcsolyázva ötödik hely.
Második futamon nagyon nem jött be a quali, tizenegyedik hely. Aztán volt egy kiforgatás Gergő részéről, mint kiderült lag miatt, illetve azért mert ő nem látta Erdélyi Danit aki köztünk volt. Visszaestem az utolsó helyre, onnan kezdtem felkapaszkodni. Egész jól ment, aztán volt egy-két esés is előttem, a végén azért még leléptem két vagy három embert és sikerült hatodik helyen végezni.

Azt hiszem versenyzői pályafutásom során még nem sikerült ennyire összeszedetten és szerencsésen versenyeznem, végre a vállam is normálisabban müködik, ugyhogy nem azzal telt a futam, hogy a vállam fájdalmára figyelek és próbálom kimélni......

Köszönöm mindenkinek akivel jókat csatáztam és sikerült a megengedett keretek között maradnunk.
Öregember nem gyorsvonat.....

Hegyi Zsolt #966

Avatar
Lacsika
Hozzászólások: 1775
Csatlakozott: 2013.02.10. 15:16
Teljes név: Nagy László
Tartózkodási hely: Paks

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Lacsika » 2016.09.13. 22:11

Q1: Jó volt, de nem tökéletes.
R1: No komment a Honda csapat rajtjára, hogy TS-en jelzik egymásnak csapaton belül az indulást. Ennek köszönhetően Dani egyből megérkezett a T1-ben, volt helye kényelmesen, majdnem kiforgatott. Utána volt kontakt, sajnos András is megszívta. Nem tudom mi lett a vége.

Q2: Ismét P3.
R2: Ismét no komment a Honda csapatnak, mert hátul Nándori is sok előnyt szerzett, ahogy hallottam. Ez igen csak ütközik a szabályzatban leírtakkal. T2-ben Két Lada összeért, ennek köszönhetően vesztettem egy pozíviót, majd T4-ben Magyar Krisztián robbant be, még két pozíció. Vége P3 lett.
sponsored by WEBaffACTIVE
http://www.webaffactive.com

Teammates: Cs. Juhasz; M. Szucs

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.09.13. 22:47

B-szerver:

R1 - Rajt a 8-9. helyről, de feljöttem a 4.-re, aztán a másodikra, végül Schatzl Patrikot üldöztem, aki "remegett" előttem, mintha rázkódna az autó. Az utolsó előtti kanyarban valószínűleg emiatt össze is értünk, kicsit keresztbe fordítottam, ez az én hibám volt. Fari Dani és Pannuskla Dávid el is ment neki, így nem adtam vissza a pozíciót, csak a T2-ben, amikor úgyis kicsit későn fékeztem és akkor már úgy jöttem vissza, hogy elém kerüljenek mindhárman. A hajtű utáni balosból aztán én tudtam legjobban kigyorsítani, de Patrik ekkor elég durván rám húzott és gyakorlatilag kilökött a pályáról. Csak remélni merem, hogy nem bosszú volt. A mezőny közben elment mellettem, 11. helyről kezdhettem a felzárkózást, végül a javítottam pár helyet, Erdélyi Dani és Komlósi Peti az utolsó körben kinyomták egymást, Gólya Gergővel meg jót csatáztunk. Kár volt azért a leszorításért, sokat vesztettem vele.

R2 - Rajt a harmadik helyről, aztán az első körben a visszafordítóban indult megint a dominó. Patrikkal vívtunk féktáv-csatát, kicsit szűken fordultam rá a hajtűre, de ebből még nem lett volna baj. Pétery Zoli esett be nagy optimizmussal és meglökte Patrikot, aztán félretolta, majd kicsit engem is még, így Csöke Dezső elé kerültem, aki lelkesen padlózta kifelé, így engem a fűre tett, megint visszaestem pár helyet. Sebaj, szeretek felzárkózni :) Patrikot utolértem, jót küzdöttünk, végül valószínűleg elfagytak a gumijai és elkezdett lemaradni. Ahogy erre számítottam is, és láttam, hogy az előttem lévők is lassulnak hozzám képest körönként egyre többet. Így szépen levadásztam Pannuska Dávidot, aztán az utolsó kör utolsó kanyarjában Dezsőt is, pontosabban a célegyenesben jobban tudtam kigyorsítani.

Egy kicsit jobban odafigyelve egymásra még sokkal jobb verseny lett volna, bár így sem panaszkodom. Gumik terén bejött, amire számítottam a versenyszimulációk alapján, a 30 perces futamokon ronggyá koptak, ha valaki nem vigyázott rájuk. Én pártolnám, hogy legyen minden futam 30 perc, mert így nem lehet neki ész nélkül tolni. Az utolsó 5 perc kritikus volt.
Mammel Erik

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2016.09.13. 23:42

1. forduló: Hockenheim GP, A szerver

Q1: meglepett, hogy 30 perc volt az időmérő, de ez idő alatt sem tudtam megfutni a hotlap időmet (sőt, még a közelében sem voltam), így 14.-ik helyről vártam a verseny rajtját.
R1: egyszerűen elragadott a feeling, kőkemény csaták voltak hátul, egészen addig, míg Juhász Csaba a hajtű utáni egyenesben kiforgatott :( (csak magamnak köszönhetem, visszanéztem: ő csak jött mögöttem normálisan, én azt hittem, már beférek elé, de a Chevy-m hátulja összeakadt az ő Chevy-jének az elejével, aztán piruett) Ezután vagy 2-3 körre való gumit otthagyva az aszfalton, mentem tovább, végül 12.-ikként zártam az első versenyt :roll:

Q2 (SUPERPOLE): nem sikerült jól a köröm, de nagy meglepetésemre a 7.-ik helyre elég volt
R2: végig kőkemény harc, mindenki mindenki ellen, nagyon élveztem, szuper volt, már éppen feljöttem a 8-ik helyre, mikor elrontottam egy féktávot, be a kavicságyba (vissza 12.-iknek), innen küzdöttem fel magam a 9.-ik helyre, majd az utolsó kanyarban annyira elfogytak már a gumik, hogy Malm Balázs kielőzött, így 10.-ikként gyötörtem be a kocsit a célba. :D
Füredi Zoltán

Tomek84
VSR Szervertag 2019
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2016.01.27. 01:26
Teljes név: Jäger Tamás

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Tomek84 » 2016.09.14. 10:53

B szerver:

Quali: Nagyon erős volt a mezőny azt hittem, ha sikerül megfutnom közel a legjobbomat akkor legalább a top 5 meg lesz, de a 42.0-ás idő is csak a 8. helyre volt elég.
Race1: Mindjárt az első kanyarba kiforgattak..... utolsó előtti helyre visszaestem. Próbáltam felzárkózni ami sikerült is Tullner Attilától szeretnék elnézést kérni ott azt hittem hagysz egy kis helyett. Majd jött a vonatozás amit nagyon élveztem végül sikerült a 4. helyre behoznom a kocsit.
Quali: Féltem a Superpoltól pláne az első kanyar miatt ezért óvatosra vettem.... de így is a 6. helyet sikerült megszereznem.
Race2: Óvatos első kanyar majd a csap. társam ijesztet meg a féktávon és inkább a pálya szélére lementem. A visszajövetelt akkor nem éreztem durvának... de így utólag nem volt szép és még egyszer elnézést Zsolti. Utána megint jöt a vonatozás és a felzárkózás... egész Komlósi Peti-ig jutottam, vele nagyon jót vívtam oda-vissza előztük egymást majd végül kicsúsztam. A gumik katasztrofálisak voltak a végére és az üzemanyagom is pont a célegyenesben fogyott ki de a 8. helyen azért sikerült begurulnom.
Laggal én nem találkoztam és nagyon jó versenyek voltak, remélem a folytatás is hasonló lesz....!Grat mindenkinek és jó felkészülést a következőre.

Avatar
georgevics
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2014.11.02. 13:12
Teljes név: GYÖRGY GÁBOR

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: georgevics » 2016.09.14. 14:51

C server :

Az utolsó pillanatban Apjok Imitől ( csapattárs ) kaptam egy használható setapot amellyel nagy meglepetésemre a szabadedzést és a időmérőt is megnyertem, üröm az örömben, hogy Imi utólag elárulta, hogy tele tankkal ment ( csak hogy én ezt nem hiszem el :-))) )

Race 1: Szerintem nagyon profin csináltam a rajtot, bár a chatelést 5 perccel előtte tudtam megkérdezni, hogyan kell, nos a rajthoz nagyon kellett :-))) Sikerült elsőnek eljönnöm az egyes kanyarig, ott bár egy picit óvatosabban akartam befordulni a tele tank miatt, de szerintem ez sem indokolta a kivégzéses kiforgatásomat, nagyon csalódott voltam. Viszont utána nagyon élveztem a versenyt, és a 4. helyen értem be.

Race 2. 4. helyről indultam ( majdnem lekéstem az időmérőt, elfelejtettem hogy super pole lesz.. ), most sikerült a hajtűig eljutnom, amikor egy leheletnyi koccot kaptam féktávon és máris a mezőny végén találtam magam, szép lemaradással... De azért jöttem, hogy versenyezzek, szépen lassan elfogytak előlem ( kiálltak, kipörögtek, előztem ) mígnem az utolsó körben Nagy Gáborral vívtam meg a 3. helyért, akinek szemmel láthatóan nehezen ment a kanyarvétel. Nagy csata volt, a végén még korán be is zártam előtte és kiforogtam, de nagyon sportszerűen nem ment el mellettem, pedig én voltam a lúzer ebben az esetben, egy szót sem szólhattam volna...
Szóval nagyon tetszett, a kétes eseteket az FB majd megnézi, és eldönti volt-e szabálytalanság.

Remélem a technikai gondok mindenkinél elhárulnak, mert jó kis mezőny volt itt is !
György Gábor

driver3
Hozzászólások: 82
Csatlakozott: 2015.05.17. 19:56
Teljes név: X Y

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: driver3 » 2016.09.14. 15:16

A szerver:

Q1: Közelében nem voltam a hotlapos időmnek...végig szenvedtem az autóval...
R1: Mivel nem sikerült beállítani az autót normálisan ezért kb annyiból állt az egész, hogy néztem a többieket magam előtt. Se nem fordult se tapadás nem volt elég a hátsó tengelyen. Nagyon rossz verseny volt a számomra egyáltalán nem volt semmilyen tempóm.

Q2: a superpole miatt az első kanyart óvatosan vettem nehogy elvegye vágás miatt illetve tudtam h nincs elég tapadásom a hátsó tengelyen... 23:2xx első szektort mentem amilyen rosszat kb azelőtt még nem, szerintem nem is kell többet mondanom...már itt egy másodperccel voltam lemaradva a saját legjobb szektoromtól illetve 1,2-vel a legjobbakétól.
R2: Szintén ugyanaz mint az elsőben de itt már állítottam egy kicsit az autón ami hozott egy is tempót de még mindig nem éreztem jónak, viszont cserébe az első gumik a vége előtt 4-5 perccel már pirosak voltak, úgyh meg is előztek 2-n a végére.

Összességében nem volt egy jó forduló a számomra és továbbra is az RWD felé húz a szívem.
Tamás Homoki

2015 HTCC - #30
2016 TCS - #30
2016 VSR - PSRL Endurance Summer Series #8
2016 VSR WTCC '15 - Summer Series

adfar94
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2015.01.10. 18:56

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: adfar94 » 2016.09.14. 23:27

A PQ-ra nagyon rágörcsöltem, így nem jött össze az az idő amit ténylegesen ki is tudtam volna hozni magamból -> B szerver az első három fordulóban

Q1: Szoros időmérőre számítottam, az is lett, 5. hely.
R1: Egész jó volt...egy darabig... Nem értek néhány dolgot. Erik, ha valakivel ütközöl előttem a pályán, és emiatt már a belső íven fordulok, miért kell rám húznod az autót? Aztán a célegyenesben meg felakartál nyomni a falra vagy mi volt a terv (nagyon megindultál befelé amíg összenem értünk)? Eztán már jobbnak láttam, azt, hogy meg se próbálok normálisan elfordulni a T1-ben, mert valszeg annak is én ittam volna meg a levét. Félreérés ne történjen, nem volt szabálytalan egyik megmozdulás sem, inkább csak túlságosan erőszakos.
Mondjuk az is érdekes dolog mikor valaki előttem kilométeres féktávokat vesz, persze úgy, hogy még véletlen se tudjak tisztán előzni.
Az már csak hab volt a tortán, amikor elkezdett laggolni összevissza a játék, volt kb. 15-20 fps-em. No itt el is ment a verseny, mert vagy kétszer lecsúsztam a pályáról. A lag oka egyébként a háttérben futó Windows Update volt, sajnos kiment a fejemből, hogy patch kedd van.

Q2: Elrontottam, nem tudom hanyadik hely.
R2: Katasztrófa, szokásomhoz hűen csak szerencsétlenkedtem a pályán. Annyi észrevételem van, hogy amint beért az első és elkezd fent számolni az óra visszafelé, nos az pont kitakarja a virtuális visszapillantót, így gyakorlatilag vakon védekezik az ember (nálam a belső tükör csak félig látszik).
Fári Ádám Dániel #94

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.09.15. 08:41

adfar94 írta:Nem értek néhány dolgot. Erik, ha valakivel ütközöl előttem a pályán, és emiatt már a belső íven fordulok, miért kell rám húznod az autót? Aztán a célegyenesben meg felakartál nyomni a falra vagy mi volt a terv (nagyon megindultál befelé amíg összenem értünk)? Eztán már jobbnak láttam, azt, hogy meg se próbálok normálisan elfordulni a T1-ben, mert valszeg annak is én ittam volna meg a levét. Félreérés ne történjen, nem volt szabálytalan egyik megmozdulás sem, inkább csak túlságosan erőszakos.
Szerencsétlen eset volt, kettő egymás után, de nem szándékos. Jár feléd egy mea culpa :) A ráfordítóban egyszerűen nem tudtam, hogy ott vagy és befelé húzódtam, mert nem akartam még véletlenül sem újra összeérni senkivel, ha már az érintett egyenesbe állt szerencsére. A célegyenesben meg azért húzódtam jobbra, hogy egy korai fékezéssel visszaadjam a pozíciót annak, akivel koccantam, de addigra te is mellém értél, így ez veszélyesebb megoldás lett volna.
Például ilyen esetre sem rossz, ha szerverenkénti TS-szoba van, mert akkor pár szóban azonnal tisztázzuk ezt ott, például szólok, hogy menj el balról vagy hasonló. Vagy te sikítasz, hogy mellettem vagy, figyeljek. Máshol jól működő módszer ez, ha már a játékban nincs meg ez a funkció, mint például iracing-ben.
Mammel Erik

Avatar
Mediakonig
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2016.04.08. 17:57
Teljes név: Magyar Krisztián

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Mediakonig » 2016.09.16. 05:48

Lacsika írta: R2: majd T4-ben Magyar Krisztián robbant be, még két pozíció.
Bocs, nem volt se szándékos se elmért féktáv. Már írtam, hogy a LAG megszívatott. Először ott féktávon szaggatott be a játék, majd a T12-ben, onnan nem is jutottam már tovább mert bekanyarodni se tudtam olyan akadások voltak
Magyar Krisztián #42

pzoley82
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2016.04.07. 10:53
Teljes név: Pétery Zoltán

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: pzoley82 » 2016.09.16. 08:11

Erikkonen írta:B-szerver:

R2 - Rajt a harmadik helyről, aztán az első körben a visszafordítóban indult megint a dominó. Patrikkal vívtunk féktáv-csatát, kicsit szűken fordultam rá a hajtűre, de ebből még nem lett volna baj. Pétery Zoli esett be nagy optimizmussal és meglökte Patrikot, aztán félretolta, majd kicsit engem is még, így Csöke Dezső elé kerültem, aki lelkesen padlózta kifelé, így engem a fűre tett, megint visszaestem pár helyet.
Szia!

Én ezt megnéztem még aznap este, illetve a Patrik és általad feltöltött videókból is látszik, hogy ez azért kicsit másként történt szerintem... Eszemben sincs nekiállni sarat dobálni, meg effélék, de a "féktáv-csata" (még az első körben sem szerintem) abban a kanyarban nem 180-190 méternél kezdődik... :) Azért pottyantam oda mellétek belülre, mert ha továbbmegyek egyenesen, akkor a bukótérben nézegettük volna egymást... Másrészt pedig én körbementem a belső rázókövön, nem löktem senkit sehova, az hogy a kijáraton összeértünk, az annak volt köszönhető, hogy Patrikkal összeértem, de ez sem azért történt, mert én mentem kifelé. Persze mindenki kicsit a saját szemszögéből nézi a dolgokat, ezzel nincs is komoly baj. Ha időd meg kedved engedi, azért nézd meg újra.

A futamokról meg általában:

R1: Az időmérőn gyakorlatilag még csak esélyem sem volt a prequali idő környékére sem kerülni, egyszerűen valamit mindig elrontottam. A verseny ezek után a célegyenes végéig tartott, ott Erdélyi Dani mutatott egy rövidebb utat ki a kanyarból... Ezután jött gyakorlatilag majd 20 perc könnyed autókázás zavaró forgalom vagy bármi egyéb nélkül, a végén még sikerült 1-2 gumival küzdő kollégát megelőzni, 10.hely.

R2: A superpole nem sikerült olyan rosszul, mint a rendes időmérő, 5. hely. És mondhatjuk, hogy a verseny is jobban ment, az első fél kört a mezőnnyel tettem meg... A fenti történetet követően a hajtű utáni jobb törésben elvettem picit, hogy a kívülről érkező Csőke Dezsővel (aki a jobb kigyorsítással egy fél autóval már úgyis előttem volt) ne akadjunk össze, de ez nem volt nyerő ötlet: Komlósi Peti hátulról kocc, hátonpöri, fetrenberger, és ahogy visszaperdültem a pályára, még (azt hiszem) Gólya Gerit is sikerült eltalálnom seggel... Ezután az első futamhoz hasonlóan zajlott a program, bár egy pillanatra voltam 9., de az utolsó kör utolsó kanyarjában Fári mestert csak a pályáról való letereléssel tudtam megelőzni a gatya gumiknak köszönhetően, úgyhogy inkább elengedtem a kérdést és őt is.

Remélem a következő forduló jobban sikerül majd, mert összeségében nem tudtam olyan tempót menni, amit szerettem volna, illetve a teszt alapján gondoltam hogy tudok.
Pétery Zoltán - pzoley82

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.09.16. 11:20

pzoley82 írta:Én ezt megnéztem még aznap este, illetve a Patrik és általad feltöltött videókból is látszik, hogy ez azért kicsit másként történt szerintem... Eszemben sincs nekiállni sarat dobálni, meg effélék, de a "féktáv-csata" (még az első körben sem szerintem) abban a kanyarban nem 180-190 méternél kezdődik... :) Azért pottyantam oda mellétek belülre, mert ha továbbmegyek egyenesen, akkor a bukótérben nézegettük volna egymást... Másrészt pedig én körbementem a belső rázókövön, nem löktem senkit sehova, az hogy a kijáraton összeértünk, az annak volt köszönhető, hogy Patrikkal összeértem, de ez sem azért történt, mert én mentem kifelé. Persze mindenki kicsit a saját szemszögéből nézi a dolgokat, ezzel nincs is komoly baj. Ha időd meg kedved engedi, azért nézd meg újra.
Megnéztem nem egyszer, hidd el. Első körben, amikor előtted többen esnek be oda, akkor bizony nem a szokásos 140-150 méter a normális féktáv ott (bár mi pont akkor kezdtünk fékezni, mert akkor borítékolhatóan felöklelsz valakit. Patrik is, én is ezt figyelembe véve fékeztünk, ezért kellett neked befelé húznod, miután kb. 120-130 méternél kezdtél el fékezni. Értem azt, hogy a te szemszögedből ez életmentő volt a mi irányunkba, de ott neked is a szokásos féktávnál hosszabbat kellett volna venned, amikor előtted esik be a hajtűbe még 4 ember. Egyszerűen az óvatosság miatt. Ha nem húzol be, sanszos, hogy valakit meglöksz. Csöke Dezső melletted volt, időben fékezett és nagyon lemaradt tőled féktávon.
Én kicsit hibás voltam abban, hogy túl szűken fordultam, több helyet kellett volna hagynom Patriknak, kb. fél méterrel. A replay-t visszanézve egyébként megkockáztatom, elfordultunk volna, ha te nem kényszeríted odébb és emiatt nem fordít be engem kicsit. Egyik sem volt nagy koccanás tulajdonképpen, de ha te 10 méterrel hosszabb féktávot veszel, akkor mindhárman elfordulunk kocc nélkül. Te azért nem hibáztathatod az előtted haladót, mert kellő óvatossággal fékez egy autókkal tömött hajtűkanyar előtt. Az nem érv itt, hogy "túl hamar fékeztetek". Amikor a videót készítettem a replay-ről, kicsit tovább engedtem, mert nem ért véget az akciófilm. Dezső utánam téged is egyszerűen kilök (Komlósi Peti elé, aki bevégzi a munkát és egyáltalán nem hibáztatható ezért), amikor rád húz a jobbosban, aztán te visszagurulva a pályára Gólya Gergő elé gurulsz, akit ezzel kilöktél a balos bukóterébe, aztán Hegyi Zsoltot tartod fel kicsit, majd Gergővel majdnem újra koccantok, amikor szeditek össze az autókat.
De nézd meg magad:
https://www.youtube.com/watch?v=V3f405b ... e=youtu.be
Mammel Erik

pzoley82
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2016.04.07. 10:53
Teljes név: Pétery Zoltán

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: pzoley82 » 2016.09.16. 12:42

Szerintem nem ugyanazt a csatornát néztük, de inkább ugorjuk ezt át, mert nem fogunk megegyezni... :) Patrik videójából az látszik, hogy még bőven a 150es tábla előtt már fékez, és így valószínű te is. Tisztán emlékszem, hogy azért hagytam le Dezsőt a féktávon, mert láttam, hogy belül ott maradt a hely, és még engedtem is a fékből picit, hogy beérjek oda. És a másik, amiért ez se optimista, se túl rövid nem volt, hogy körbe tudtam volna menni a rázókövön belül, ha Patrik autójának az orra nem kifelé tol. Ha túl későn fékeztem volna, akkor átcsúszok keresztben gondolom. Szerintem ott a tilitoli abból adódott, hogy én beljebb már nem mehettem, te pedig felénk jöttél kívülről, nem velünk egy íven. Az remekül látszik az újonnan feltöltött "hogy nem igyekezzünk..." videódból is (ezúton is köszi hogy oktatási anyaggá váltam... :P), hogy addig nincs kontakt Patrik és köztem, amíg te rám nem tolod kívülről. De továbbra is azt mondom, hogy inkább hagyjuk ezt, mert elvitatkozhatunk ezen a végtelenségig, akkor sem fogunk megegyezni.
Az tény, hogy miután visszagurultam a pályára, egy-két embernek az útjába kerültem, sajnos azt hittem elment az egész mezőny, de a replayt visszanézve láttam, hogy ők a rajt után leszakadtak. Ha azt ott valaki megóvja esetleg el is fogom fogadni. Mondjuk az sem segített az érzékelésben, hogy a két futamból másodszor végeztem az első körben a bukótérben, persze ez nem mentség arra, ha valaki emiatt megszívja, tehát a többiektől ezúton is elnézést.
Pétery Zoltán - pzoley82

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.09.25. 20:06

pzoley82 írta:Szerintem nem ugyanazt a csatornát néztük, de inkább ugorjuk ezt át, mert nem fogunk megegyezni... :) Patrik videójából az látszik, hogy még bőven a 150es tábla előtt már fékez, és így valószínű te is. Tisztán emlékszem, hogy azért hagytam le Dezsőt a féktávon, mert láttam, hogy belül ott maradt a hely, és még engedtem is a fékből picit, hogy beérjek oda. És a másik, amiért ez se optimista, se túl rövid nem volt, hogy körbe tudtam volna menni a rázókövön belül, ha Patrik autójának az orra nem kifelé tol. Ha túl későn fékeztem volna, akkor átcsúszok keresztben gondolom. Szerintem ott a tilitoli abból adódott, hogy én beljebb már nem mehettem, te pedig felénk jöttél kívülről, nem velünk egy íven. Az remekül látszik az újonnan feltöltött "hogy nem igyekezzünk..." videódból is (ezúton is köszi hogy oktatási anyaggá váltam... :P), hogy addig nincs kontakt Patrik és köztem, amíg te rám nem tolod kívülről. De továbbra is azt mondom, hogy inkább hagyjuk ezt, mert elvitatkozhatunk ezen a végtelenségig, akkor sem fogunk megegyezni.
Az tény, hogy miután visszagurultam a pályára, egy-két embernek az útjába kerültem, sajnos azt hittem elment az egész mezőny, de a replayt visszanézve láttam, hogy ők a rajt után leszakadtak. Ha azt ott valaki megóvja esetleg el is fogom fogadni. Mondjuk az sem segített az érzékelésben, hogy a két futamból másodszor végeztem az első körben a bukótérben, persze ez nem mentség arra, ha valaki emiatt megszívja, tehát a többiektől ezúton is elnézést.
Kicsit későn reagálok, mert közben elmentem nyaralni :)
Tényleg nem volt semmilyen nagy kocc, csak elindított egy ütközéssorozatot, ami elkerülhető lett volna. Az egyértelműen látszik, hogy hármunknál (Patrik, Dezső és jómagam) veszel sokkal rövidebb féktávot. Igen, meg is tudtál állni, illetve bekanyarodni, de hát ott voltunk mi is, ez volt az egészben a bibi. Az volt optimista hozzáállás részedről, hogy úgy vélted, simán elfordulsz ott, míg mi előzékenyen elengedünk, bár épp egymással voltunk elfoglalva. Ilyenkor borítékolható a kocc... Nem voltál szabálytalan, csak ezzel a "bevállalóssággal" egyrészt saját magadat is rosszabb helyzetbe hoztad, másrészt még 2-3 embernek okoztál vele hátrányt.
Én így is beértem 2.-nak a második futamon, de sanszos, hogy az első helyért mentem volna a végén, ha itt nem esek hátrébb, mert Dezső letolt a fűre. Az első futamon is az elsők közt csatáztam, akkor meg Patrik tolt le véletlenül, így ott is a sanszosan 1-3. helyezésből végül 8. lett. Summa summarum, pár pont ment a levesbe... :)
Mammel Erik

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2016.09.27. 21:44

A világ legjobb pályája

Q1 : szar
R1 : első körben kilöktek,autó sérült majd hibáztam. jó volt. jó szar.
Q2 : szar
R2 : első körben kilöktek,autó sérült majd hibáztam. jó volt. jó szar.
Molnár Dániel #99

Avatar
Gordon24
Hozzászólások: 6246
Csatlakozott: 2009.07.14. 16:27
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gordon24 » 2016.09.27. 21:52

Végreeeee! :-)

Qual. Hát nem volt valami acélos, de ez mindegy.

Race1: Igazából gyorsan feltudtam jönni a 4. hely környékére ott haladtam, majd Kozso Zoltán hibái miatt egymásra találtunk. Volt küzdelem, de sajnos Zoli újra hibázott így egyedül maradtam. 3. helyen autózgattam jó volt. Gumi rongyá kopott pedig csak 25 perc ugye.


Superpole: Elcsesztem, lecsúsztam a pályáról sóder amire kikecmeregtem.... Plusz a gép is elvette az időt.


Race2: utolsó hely. Jó rajt. Viszonylag hamar top5 aztán ott össze jött a vonat. Kornél István, Veres Ákos, Kozso Zoltán, Szente János. Gyerekek le a kalappal kurva jók vagytok :-) De tényleg. Nagyon jót nyomtunk így 5 en. Nekem volt egy tolásom sajna, amikor Szente Jánost előztük ketten Kornél Istvánnal, én is gyorsan aláfordultam, hogy meglegyen, de sajna megtoltam kicsit Istvánt. Ezúton is nagy elnézés érte. Aztán vissza előzött, de egy elrontott féktáv után eltünt. Jött az utolsó 5 perc. Kb felnin volt a gép. Nem is értem hogy bírta ki. Jöttek fel 5 másodperc előny eltűnt 2 kör alarr. Utolsó pár kanyarban még Kozso Zoli bepróbálkozott, de próbáltam zárni mindenhol. Szerencsére sikerült, így p4.

Nagyon örülök! És végre 2 futam a raceroommal amikor minden rendben volt.

És ennek az 5-ösnek akiket felsoroltam meg egy bazi nagy pacsi, kurva szép volt!
Galambos Péter


TCS #82

adfar94
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2015.01.10. 18:56

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: adfar94 » 2016.09.27. 21:52

"B" szerver

Q1: No comment.
R1: Szokásosan bénáztam egy sort, utolsó hely....
Q2: P7, nem is értem...
R2: Jól indult, de aztán elrontottam, eztán már esélyem se volt a mezőny végét utolérni. A végén kiálltam kereket cserélni, nem lettem gyorsabb...

Úgy érzem, hogy fejlődök, de sajnos visszafele.... :(
Fári Ádám Dániel #94

Nándori Márk
Hozzászólások: 86
Csatlakozott: 2014.01.01. 15:47

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Nándori Márk » 2016.09.27. 21:55

Q1. P2
Race1: Közepes rajt, vonatoztunk. Nagy Laci türelmesen várt a hibámra amit meg is kapott. Végül P4 mert az utolsó kör kezdetén Szarka A. meglökött és elment.
Q2: ismét P2
Race2: Szintén közepes rajt. Nem is értem mit csináltam T1-ben meglöktem Kesjár Andrist és visszacsúsztunk. Majd pár körrel később a felzárkózás alatt meglöktem Vidát, amiért elnézést is kérek. Végül P6. Bár elbukom a tabella vezetést de legalább csapattárs veszi át a vezetést ha jók a számításaink.
Salzburgban támadunk.
Pacsi!!!!
Nándori Márk #96
AC Audi TT Cup 2017 1.hely
eWTCC Világbajnoki 4. hely
R3E Audi TT Cup 2017 2.hely
VSR R3E WTCC 2017 2.hely
VSR R3E WTCC’15 tavaszi bajnokság 2.hely
VSR R3E HTCC 2.0 bajnokság 4.hely

pzoley82
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2016.04.07. 10:53
Teljes név: Pétery Zoltán

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: pzoley82 » 2016.09.27. 22:15

B szerver
Q1: Kb. amit a teszt idők alapján vártam, ha megfutom a legjobbamat amit ott, akkor is ennyi P5.
R1: Rajt jól sikerült, Istvánt és Eriket sikerült lerajtolni, majd kb. két kör alatt vissza is csúszni mögéjük. Még egy darabig próbáltam menni velük, de rájöttem, hogy nem sok értelme van,csak a gumikat ölöm. Innentől viszonylag kényelmes autózgatás a célig, P5.
Q2: A kör első fele jobb volt talán picivel, mint Q1-ben, de aztán belehibáztam, onnantól csak erőlködés lett, P9.
R2: Rajt megint jó lett, de gyakorlatilag behajtottam a tömeg közepére,semerre nem lehetett kibújni, inkább elvettem, hogy ne legyen tilitoli. Onnan a "bejáratott" 5. hely megvolt pár kör alatt, és mikor már kezdett úgy kinézni, hogy megint egyedül fogok körözgetni, "jött a dráma"... T5-T6 közt féktáv benéz, segge elmegy, sóder, korlát... Mire visszakecmeregtem, 10. hely. Onnan próbáltam feljönni, és remek csatákba keveredtem többekkel, mindenkinek köszi, kurvajók és sportszerűek voltatok, nagyon élvezetes volt! Végül az utolsó körben Erdélyi Danival utolértük Hegyi Zsoltot, de már csak vonatban érkeztünk. Ha van még 1 kör, abból is komoly móka lehetett volna... P7

Szerintem a pálya ellenére is jó versenyek voltak, mindenki nagyon korrektül küzdött, királyok vagytok! :mrgreen:
Pétery Zoltán - pzoley82

driver3
Hozzászólások: 82
Csatlakozott: 2015.05.17. 19:56
Teljes név: X Y

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: driver3 » 2016.09.27. 22:45

A szerver

Q1: Utolsó előtti hely azt hiszem
R1: Jó rajt fogtam egy pár helyet. A dombrol lefelé fékezve a visszafordító előtt elfékeztem és, hogy ne találjak el senkit kihúztam balra. ( Remélem értékelitek :D :D :D ) Innentől lejtmenet se tempó se tapadás.

Q2: 10. hely
R2: Jó rajt fogtam pár helyet de Kiss Tibi meglökött és belengett a hátulja innentől nem tudtam megfogni :oops: Egy kis tempót találtam és a gumikat is sikerült életben tartani a végig.

Gratulálok az élmenőknek, nem tudom, hogy hol találjátok ezt a tempót ezekkel az autókkal. :roll:

Továbbra sem szeretem ezt a módot, alulkormányzottság mindenfelé + tapadáshiány. Borzalmas....
Tamás Homoki

2015 HTCC - #30
2016 TCS - #30
2016 VSR - PSRL Endurance Summer Series #8
2016 VSR WTCC '15 - Summer Series

Avatar
Erikkonen
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2016.02.09. 14:58
Teljes név: Mammel Erik
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Erikkonen » 2016.09.27. 22:50

B-szerver:

1. futam - Rajt a 4. helyről, persze beragadtam és vesztettem két pozíciót, de aztán sikerült visszavennem. Nem akartam kinyomni a szemét, mert tudtam, necces lesz a végén a gumi. Az első körben a T6-ban kicsit keresztbe is raktam, így az eleje ellógott 5 mp-re. Ezt ledolgoztam, feljöttem Jager Tamásra, Dezsőre és Istvánra, de aztán kicsit benéztem egy-két féktávot, megint 3 mp hátrány István mögött. Újabb zárkózás, végül a Ladáknak annyira elfogyott a gumija, hogy István mindkettejüket megelőzte, én pedig majdnem megismételtem Dezső ellen a Hockenheim-i befutót, de most 8 századdal előbb ő ért be.

2. futam - Rajt a szokásos 4. helyről, ezúttal is vesztve legalább 1 helyet. Küzdés aztán Erdélyi Danival, akit kétszer kifékeztem, de ezzel blokkoltam is, így inkább elengedtem (Mándity Istvánnal együtt) a célegyenesre ráfordítóban. Utána szerencsére sikerült mindkettejüket visszaelőznöm, immár tisztán, így mehettem a két Lada után. Dezső gumija most még hamarabb fogyott el, aztán rohamosan csúszott is vissza az utolsó körökben. Be kellett volna hoznom a 2. helyre, de az utolsó körben T3-ban kissé túlcsúsztam, így István ölébe pottyant a pozíció. Próbáltam vele kicsit még küzdeni, de T6-ban lecsúsztam, így inkább a biztos 3. helyre begurultam.

Sokat nem készültem rá, mert nyaraltam múlt héten, de elég jól sikerült. És ami kiemelendő, nagyon korrekt volt mindenki a környékemen, így élvezet volt versenyezni!
Mammel Erik

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2016.09.27. 23:29

2. forduló : Slovakiaring, A szerver

Q1: magamhoz képest jó időt futottam, ami a 10.-ik helyre volt elég.
R1: jól sikerült a rajtom, majd sajnos többször keresztbe vettem a T6-ot :mrgreen: , mindegyik esetben a pályán tudtam maradni, csak ezzel lassítottam a felzárkózásomat a többiekre + gyalultam lefele a gumikat szépen. Az utolsó kör utolsó kanyarjában ismét jött Malm Balázs, aki megelőzve 8.-ik lett, én meg 9.-ik. :)

Q2 (SUPERPOLE): óriási meglepetésemre, a 3.-ik helyen találtam magam a rajtnál.
R2: a rajt megint jól sikerült, majd a 4.-ik helyen követtem a többieket, mikor a második körben pár csúnya lecsúszás után utolért Zelfel Tamás, beszúrt mellém, én meg nem vettem észre, és már mentem is a kavicságyba... Nem értem ezt: már a hockenheim-i versenyen is "lepattantam" Juhász Csabáról, amikor csak vissza akartam elé menni, de mivel ott volt a kocsijának az eleje, pörgés, és most is: csak az ívre akartam kicsit kihúzni a kocsit, Zelfel Tamás autójának eleje éppen ott volt, így megint pörgés és kuka R2... :roll: Tehát, a második körtől kezdve próbáltam utolérni a fényévekkel előttem haladókat, majd ismét az utolsó körben (mikor máskor) utolért Molnár Dániel, és ezredekkel, de mögötte értem célba a 13.-ik helyen. :roll:
Füredi Zoltán


Vissza: “Raceroom : VSR HTCC 2.0 bajnokság”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég