Hogyan vedd meg minél gyorsabban az autód? Kis segítség hozzá!

DiRT Rally bajnokság a Codemasters féle játékkal. Csak egy kategória van engedélyezve! Az év végén nyereményekben részesülnek a kategória dobogósai!

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hogyan vedd meg minél gyorsabban az autód? Kis segítség hozzá!

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2016.08.26. 13:31

A rallykon saját autóval kell majd menni. Ezt meg kell szerezni,valamint lehet fejleszteni. Tavasszal Molnár Dániel adott egy tippet a srácoknak,hogyan szerezzék meg minél hamarabb a verdát. Akkor a 10-es Polo volt a cél. Mindenki az aktuális bajnokságnak és a kívánt autónak megfelelően olvassa végén a Polo-s részt. Íme az akkori írása :

"Mostanában már nem játszom annyit,de régen többet és akkor jött a sok CR,fejlesztés,mérnök meg autó a palettába. Majdnem megvan nekem minden autó.

Toldi Balázsnak segítek most, hogyan fejlessze fel a brigádot a kezdésig. Van még egy hete. Ő a csapattársam. Neki leírom itt nyilt üzenetbe mit tegyen aztán mindenki fogadja meg úgy ahogy akarja.

Van 155.000 CR-je és 2 autója. Egy '60as Lancia meg egy '70-es Kadett. Szóval kb semmi sincs neki. Ennél kevesen vagytok "szegényebbek" valszeg.

Első lépés : Minden nap DiRT napi event. Azzal 10-15 körül lehet kasználni.
Második : Custom Championship : Kadettel menj. Állítsd be 4 fordulóra és 6 szakaszra. Elvileg ekkor 100% lesz a szerzés. Itt addig mész amíg nincs meg 310 ezer CR.
Harmadik lépés : Veszel egy Pikes Peak autót. Én a nagy peugeot javaslom,vagy az audit. Kis peugeot szerintem (nekem) rossz.
Negyedik lépés : Ezerrel nyomod a Pikes Peak bajnokságot. A végén olyan van, hogy egyszer felfutsz és ad 120 ezret. 10 perc versenyzésért. Sok km-t teszel meg,sok pénzt szerzel.
Ötödik lépés : Mérnököt kell venni. Velük jobban javíthatod a kocsit és sok szakaszra vannak. Asszem 40-42 CR egy jó mérnök. Pikes alatt annyi km-t futsz,hogy sok perket is kapsz hozzá. Ott olyat állíts ami több kategóriát lefed. 4wd,ország. Mivel a polo fele mész ezért most elsősorban 4wd-re,polora, és németországra fektetném a hangsúlyt a perkeknél,mivel akkor mindegyik érvényes lesz a fejlesztésénél.
Hatodik lépés : Addig körözz Pikes Peakkel, amíg nincs pénzed a Polora, ami asszem 650. Szerintem 3,max 4 óra alatt ez teljesíthető ennyi pénz.
Hetedik lépés : Veszel egy Polo-t és addig nyomatod vele a Custom Championshipet amíg nincs kimaxolva a kocsid.

Szerintem ha hétvégén 2, hétköznap pedig csak 1 órát mész ezen lépések alapján, akkor lesz elég mérnököd és egy maxos polod. És ez kb 11 óra játék csak. Ha több időd van, akkor még jobb lesz. De ha egyszer maxos a kocsi,akkor mindegy mindegy a perk úgyis,mert fejlődésben ér csak valamit.

Majd jöhet visszajelzés (mástól is). De szerintem ilyen ütemterv mellet szerda körül meg kell hogy legyen a mérnöki brigád nagyobb része és szerda-csüt körül a Polo. Poloval nekem 3 ilyen 6 szakaszos cucc kellett, hogy maxos legyen. Szóval ha csak szombaton van meg a polo,akkor 2-2 óra az tuti elég lesz. "
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Vissza: “VSR DiRT Rally bajnokság : '16 ősz”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég