Nyilatkozatok

Március 29-én rajtol a VRS eSport Audi R8 LMS Cup! A GT3-as Audival futó sorozat 7 helyszínre látogat el, melyek közül a legjobb 6-ot értékeljük az év végén. A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup Racer tesztvezetés! A dobogósok gokartozást, serlegeket és ajándékcsomagokat kapnak, a bajnokság résztvevői között pedig további nyereményeket sorsolunk ki.

Moderátor: BT Tag

Avatar
Bírói testület
Hozzászólások: 1138
Csatlakozott: 2016.02.20. 17:50
Teljes név: VSR Bírói testület
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Bírói testület » 2018.03.29. 22:16

mehet
Virtual SimRacing Bírói Testülete

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing

Bármilyen kérdésed van, tedd fel nekünk privátban nyugodtan!

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2018.03.30. 16:25

1. forduló | 2018.03.29. - Sepang

Nehezen indult a kapcsolatom az R8-al, régen mentem már hátsó kerekes autóval, meg kellett szokni. Majd a setup-ok próbálgatásával készültem a megmérettetésre, de itt is volt egy pont, mikor inkább visszafejlődtem, mint előre... Majd rájöttem a problémára, így a verseny előtti 1 óra állt a rendelkezésemre, hogy az eddigi tempómat visszahozzam a sírból. :roll:

Qualy: nem sikerült jó kört futnom, bele-bele hibázgattam, de úgy sem kerültem volna előrébb: P14.

Race: a rajtnál sikerül pozíciókat fognom, majd jókat csatáztam a versenytársakkal, és miután letisztult a kép, Molnár Danit üldöztem egészen a boxkiállásig. Ezt követően kezdett fogyni a gumi, így kezdtek megérkezni a körülöttem lévők: a végén Nyilas Lászlóval meccseltem, akit sikerült mögöttem tartani, így P10-be értem célba.

Elég komplex és sokmindent figyelni kell, tanulom még a kocsit, most ennyi volt benne.
Füredi Zoltán

bandito
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018.03.26. 17:56
Teljes név: Sári András
Tartózkodási hely: Eger

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: bandito » 2018.03.30. 20:17

Rég volt a kezemben kormány ,lassan 2 -éve . De nem lehet szabadulni a szimulátorozástól egy könnyen . Sajna frame gondokkal küzdöttem az egész futam alatt ....Magamban ,vagy pár autóval a pályán még minden ok de 25 autó már megfekteti a gépem . Igy kb 40-50 frameval toltam a időmérőt ,futamot . Sajna a rajtot elb.sztam igy üres fokozatban próbáltam előre törni ami visszafelé sült el :P rögtön a 8-ik rajthelyem lecseréltem a 18-ikra :shock: Kicsit nehézkesen ment a felzárkózás ,nagy volt a tömörülés előttem . De a futam végére sikerült visszaszereznem a rajtpozícióm igy a 8-ik helyen intettek le . Grat a dobogósoknak és mindenkinek aki teljesítette a futamot .A kisebb nagyobb kócokért mindenkitől elnézést kérek de adok kapok elve működöt a futamon , bennem semmi szándékosság nem volt és ezután sem lesz . üdv:bandito
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bandito 2018.03.31. 05:07-kor.

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2018.03.30. 20:21

Kvali: Messze elmaradtam a legjobb időmtől. Kb 4-5 hellyel lehettem volna előrébb. P12-3.
Race: Jól elrajtoltam, fogtam pár helyet az első körben. Utána Ádám mellé be akartam esni, de nem gondoltam, hogy Andris ennyire elől van. Végül valahogy átestem előttük, aztá nem tudom pontosan mi történt, mert kanyar előtt és után be-be akadt a játék. Amikor Andris hozzám ért hátulról, akkor helyre rázódott. Utána Andris hibázott mögöttem, Füredi Zolival ment a harc a "DRS távolságért", de a kiállások után végleg leszakadt.

Összességében jó tempót mentem, elégedett vagyok vele. A verseny setup nagyon nem feküdt, keveset is mentem vele, de végül használható lett és 5-6 kör után már úgy viselkedett az autó, ahogy akartam. Ebben enniy volt. P6.
Molnár Dániel #99

Nyil
Hozzászólások: 61
Csatlakozott: 2017.09.25. 20:53
Teljes név: Nyilas László

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Nyil » 2018.04.04. 12:39

Ez nem az Én futamon volt. Időmérő nem sikerült a legjobban, elizgultam.
Aztán jött a hibám, ugyanis az egerem duplázott pont amikor futam előtt a gumit állítottam be. Így rögtön lágy gumikon találtam magam a rajtrácson ahelyett hogy keményen rajtoltam volna. Így már sikerült is megalapozni a “remek” futamot. Mivel a lágy már az első körben túl melegedett kör végén irány a box egy tankolásra és egy idegtépően hosszú kerekcserére. Szoval nyomás a mezőny után. Tempóm nem volt rossz, de hibáztattam mindig picit. Aztán Furedi mögött találtam magam, szerintem jobb volt a végén a tempom mint neki de ügyesen csinálta amit csinált. Úgyhogy 11. helyet sikerült megszereznem.
Nem rossz kezdésnek, várom a javítási lehetőséget. Szokom az AC hangulatát...

KisKimi
Hozzászólások: 844
Csatlakozott: 2009.07.25. 21:44

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: KisKimi » 2018.04.12. 22:38

BAHREIN:
Szóval először is nagy gratu Morvai Norbert úrnak, nagyon jó versenytempód volt :) Magam részéről, sajnos csak nagyon-nagyon keveset tudtam tesztelni, pit practice ki is maradt, be is szívtam emiatt ahogy kell. Bár volt elég előnyöm, hogy a korai boxból adódó hátrány miatt ne bukjam el az első helyet, sajna túlcsusszantam, így izgivé tettem az utolsó köröket. Talán meg lehetett volna a győzelem, de összeakadtam egy lekörözöttel - itt bocsánatot is kérnék a pöciért, nem számítottam arra, hogy az ívre jössz vissza, sajnálom :( -, a végén így sajnos csak egy második hely lett. Nagyon csalódott vagyok, úgy tűnik a következő futamokra sem lesz sajnos semmi szabadidőm, így ebből a 20-30 körös tesztekből kell gazdálkodni. Meglátjuk mire lesz elég :|
Báldi Gergő

Avatar
danikosz
Hozzászólások: 7581
Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
Teljes név: Molnár Dániel
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: danikosz » 2018.04.12. 23:25

Q: Sokkal több nem volt benne.
R: Bocsi a 3. vagy 4. körben történ T1-es bevetődésért. Korán fékeztem, de nem állt meg a kocsi. Utána sok minden nem volt, a futam felénél rakás szar lett a kocsi. Utána a végén Lázár Attilával csatáztam a 9. helyért, majd megint (igazából minden körben random megállt, félig megállt vagy nem állt meg, akárhol fékeztem) nem sikerült időben lelassulni a T1-ben és eltaláltam Attilát. Bocsánat mégegyszer! Végén talán valami lerközött kavart be előttem és így sikerült bejönni 10.-nek.
Molnár Dániel #99

Gilb3rto
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2011.12.31. 11:09
Teljes név: Poszmik Gilbert
Tartózkodási hely: Százhalombatta

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: Gilb3rto » 2018.04.13. 07:07

Q: Nem állt össze a kör.

R: Az első 4 kör folyamán minden körben az első kanyarban belém durrantott valaki hátulról... Pár körrel később a középső egyenes végén bementem valamelyik Bluemotion-ös autó mellé érzésre kicsit rámhúzott, kiforogtam kezdődött a végéről való feljövés sok kemény csatát vívtam, néhányan elég érdekesen értelmezték a támadás védekezés fogalmát, mind1 melós verseny volt de igazából fatális hiba nélkül lehoztam, a 8-9. hely meglehetett volna de nézzünk előre majd legközelebb.
#29 Poszmik Gilbert

Avatar
FuReady
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
Teljes név: Füredi Zoltán
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: FuReady » 2018.04.13. 08:50

2. forduló | 2018.03.29. - Bahrain

Betegesen indultam neki a fordulónak, mert már hétfőtől valamilyen lázas dologban szenvedtem, ami hol javult, hol nem, a verseny estjén pedig kiújult. (szóval nekem valóban izzasztó volt a bahrein-i körözés) :mrgreen:

Qualy: nem volt tapadás + elmelegedtek az első gumik, P18.

Race: óvatos voltam a rajt után, mentem a tömegbe, mikor is majdnem megforogtam (amit a kavicságyba menve sikerült mentenem), de visszaestem utolsónak... Majd gyorsan vissza tudtam menni a 18.-ik helyre, de nem volt se tempóm, se tapadásom, támadni sem tudtam senkit, a gumim is elfogyott a végére, katasztrófa volt az egész. Egyedül Sári Andrásnak köszönhetem, hogy nem untam el magam teljesen, vele a verseny elején és végén is jót csatáztunk. :) Jah, P18 a végén is.

Kiábrándító, hogy erős felkészülés után dupla visszaesés következik fordulóról fordulóra, és a furcsa az egészben, hogy amit pl. a practice-be beállítok-megszokok setup használhatatlan a versenyen, mert elmelegíti az első kerekeket. (így lecsúszok az ívekről, nem tudok egy normális kört megtenni) :roll:
Füredi Zoltán

bandito
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018.03.26. 17:56
Teljes név: Sári András
Tartózkodási hely: Eger

Re: Nyilatkozatok

HozzászólásSzerző: bandito » 2018.04.13. 12:34

   2. forduló | 2018.03.29. - Bahrain : Hasonló szereplésre készültem mint Sepang . Erős középmezőnybe vártam az Avengers Racing Team pilótáit . A beállításaim felemásan működtek nagyon, amit nem tudok mire vélni igazából . Gondolom a gyakran változó körülmények okozták a tanácstalanságom . A versenyt hard gumival terveztem de soha többet nem választom . Pedig futam előtt jól működött még ....na mind 1 . Tanultam belőle :? ;) Qualy: Maradt még benne, de ezt sikerült összehozni 9 po. . Race: Viszonylag jól rajtoltam nem ugy mint Sepang :lol: Hatalmas volt a tömörülés körülöttem ..elég rossz helyzetben ért az első kanyar, csak szélesen tudtam fordulni , így többen el is mentek mellettem . Az első kanyar után máris a 17-ik helyen találtam magam majd a 18-on :o Nem nagyon voltam ura a helyzetnek de a 14-ik helyig zárkózgattam valahogy .. 16-ik körben terveztem a box látogatást ahol ismét nem ment minden simán , kicsit túlfutottam a piten , de már valahol nem zavart az újabb malőr . Box után sem javult a teljesítményem , talán 3x forogtam meg a kocsi is kapott itt-ott , ahogyan én is a kormány mögött . Füredi Zoltán hozta meg a fényt az egyébként igen siralmas versenyemben. A vége a 17-ik hely lett (kész csoda) Majd NÜRBURGRING kárpótol érte amit Bahrain elvett ;) Grat mindenkinek !

   MNorbi002
   VSR Szervertag 2019
   Hozzászólások: 11
   Csatlakozott: 2018.03.26. 11:29
   Teljes név: Morvai Norbert

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: MNorbi002 » 2018.04.13. 18:52

   KisKimi írta:
   2018.04.12. 22:38
   BAHREIN:
   Szóval először is nagy gratu Morvai Norbert úrnak, nagyon jó versenytempód volt :) Magam részéről, sajnos csak nagyon-nagyon keveset tudtam tesztelni, pit practice ki is maradt, be is szívtam emiatt ahogy kell. Bár volt elég előnyöm, hogy a korai boxból adódó hátrány miatt ne bukjam el az első helyet, sajna túlcsusszantam, így izgivé tettem az utolsó köröket. Talán meg lehetett volna a győzelem, de összeakadtam egy lekörözöttel - itt bocsánatot is kérnék a pöciért, nem számítottam arra, hogy az ívre jössz vissza, sajnálom :( -, a végén így sajnos csak egy második hely lett. Nagyon csalódott vagyok, úgy tűnik a következő futamokra sem lesz sajnos semmi szabadidőm, így ebből a 20-30 körös tesztekből kell gazdálkodni. Meglátjuk mire lesz elég :|
   Köszi! :) Kemény menet volt, izzadtam rendesen... :D. Grat neked is, a te tempót se volt gyenge. Pl. a kiállás előtti körökben nem sok közöm volt hozzád, szenvedtem kicsit a gumikon, illetve próbáltam nem túlhajtani őket. Két hét múlva re, remélem hasonlóan izgalmas meccsekkel.

   Üdv!
   Norbi

   Avatar
   FuReady
   Hozzászólások: 177
   Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
   Teljes név: Füredi Zoltán
   Tartózkodási hely: Pécs
   Kapcsolat:

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: FuReady » 2018.04.27. 09:05

   3. forduló | 2018.04.26. - Nürburgring GP

   Csak a szokásos: jónak mondható gyakorlás után erős visszaesés... :roll:

   Qualy: nem tudtam jó kört összerakni, elmelegedtek az első gumik. (P17)

   Race: jól sikerült a rajt, tudtam pár pozíciót fogni, mentem a csapattal... Majd csatába keveredtem Mézes Gyulával, és egy túl korai kigyorsításnál nem tudtam megfogni a kocsit, így forgás... Ezután nyugalmasan körözgettem, néha láttam pár autót előttem, de aztán vagy én álltam be a boxkiállásra, vagy vége lett a versenynek, így nem tudtam őket utolérni. (P14)

   Sajnos nem vagyok versenymérnök, én csak a kormányt tekergetem több-kevesebb sikerrel és állítgatom a netről letöltött setup-ot ide-oda, mint valami idióta. Az időmérőn a medium elmelegedett, erre a versenyen a hard meg mindig kihűlt. (pedig a practice-ben egyik sem jelentkezett) Én ezzel nem tudok mit tenni, nem tudok a setup-pal utánamenni az ilyen változásoknak. :roll:
   Füredi Zoltán

   Avatar
   danikosz
   Hozzászólások: 7581
   Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
   Teljes név: Molnár Dániel
   Tartózkodási hely: Budapest
   Kapcsolat:

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: danikosz » 2018.04.27. 10:28

   Quali: volt benne, de annyira sokat nem jöhettem volna előre. P15.
   Race: Jól indult, már a 10. hely körül voltam és úgy éreztem, hgoy gyorsabb vagyok a körülöttem lévőknél. De valaki meglökött, buktam 4 helyet. A további darálást kikerülvén kijöttem egyből a boxba és teletankoltam, ami versenytempó tekintetében nem volt a legjobb, de egyedül így is jobb időket jöhettem, mint a többiek, mert előre ugrottam a 10. helyre. Jó volt, főleg a végén Sári Andrissal a tizedek dobálása, bírtam volna egy ilyet, az elejétől kezdve.
   Molnár Dániel #99

   Gilb3rto
   Hozzászólások: 54
   Csatlakozott: 2011.12.31. 11:09
   Teljes név: Poszmik Gilbert
   Tartózkodási hely: Százhalombatta

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: Gilb3rto » 2018.04.27. 10:44

   Qualy: Végre összeállt a kör több nem igen volt benne 7. hely.

   Race: A rajtnál elhatároztam hogy előre jövök, de inkább óvatos voltam, a 4. kanyarban meg is löktek jó szokás szerint buktam pár helyet.
   Az első pár körben próbáltam menni az előttem lévő bollyal amit többé kevésbé sikerült is Bana Kornélt a hibája után sikerült egy agresszív előzéssel megfognom, utána igyekeztem a tempómat menni szerencsére ez az egész verseny során hibamentesen sikerült. A gumikat végig zöldben tudtam tartani szép egyenletesen fogytak el ahogy kell, nem melegedett el nem hűlt vissza szuper volt a setup amit Sári Andrisnak köszönhetek ;) A box taktikát kicsit benéztük ezzel buktam két helyet összességében de a 8. abszolút nem rossz, ahhoz képest hogy ez az egyik olyan pálya amit a legkevésbé vártam, a végére szinte megszerettem. Jó futam volt nem volt túl mozgalmas de kell ilyen is :)
   #29 Poszmik Gilbert

   banacory
   VSR Szervertag 2019
   Hozzászólások: 37
   Csatlakozott: 2017.07.19. 16:36
   Teljes név: Bana Kornél

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: banacory » 2018.05.11. 11:57

   Hockenheim

   A gyakorlások alatt sikerült egyre jobban kezelhető setupot összeraknom, ami az előző két futamról nem igazán volt elmondható.
   Qualy: egy mediumos etap után éreztem, hogy az kevés lesz, így a lágy gumival egyre gyorsabb tudtam lenni. A végére sikerült magam is meglepni a pole-lal.
   Race: A rajt jól sikerült, kicsit kevesebb volt az alap benzin mennyiségem, és mögöttem ketten egymásra figyeltek inkább, így a boxkiállásokig sikerült egy 8mp-s előnyt kiépítenem. Mivel többet kellett tankolni, ezért tudtam, hogy fogyni fog majd az előnyből, de a kiállás után sikerült légüres térbe visszajönnöm. Miután mindenki kiállt volt még 4mp előnyöm. A lekörözöttek kicsit feltartottak néha, de szerintem a többieket is, úgyhogy ezzel nem vesztettel az előnyből. Végre megvan ennek a szezonnak is az első győzelme. Most konzisztensnek éreztem a tempómat is.

   Gratulálok a többieknek, kellett rendesen koncentrálni.

   Avatar
   FuReady
   Hozzászólások: 177
   Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
   Teljes név: Füredi Zoltán
   Tartózkodási hely: Pécs
   Kapcsolat:

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: FuReady » 2018.05.11. 16:48

   4. forduló | 2018.05.10. - Hockenheim GP

   Már jópár futam óta csak fun versenyként körözgetek, nekem nem fekszik az R8. (legnagyobb bajom vele, hogy nem áll meg féktávon) :roll:

   Qualy: a gyakorláson futottam a legjobb időmet, amit az időmérőn persze nem sikerül reprodukálnom, így P13.

   Race: jól sikerült a rajt, feljöttem az első tízbe, majd pár körrel később majdnem tömegbalesetet okoztam: T2-be gondoltam megpróbálom megtámadni az előttem haladót, figyeltem is a fékezési pontomat, és jónak tűnt, de valahogy mindenki előttem korábban fékezett, majd mivel nekem az R8 nem tud megállni, jópár versenytársat kikerülve valakit telibe trafáltam, és kiforgattam. :( Sajnálom nagyon, hibáztam. Majd visszatérve a pályára haladtam tovább. Csata ezt követően nem nagyon volt, talán Kéri Szabolccsal mentünk egymáshoz közel, páran hibáztak is, így elmentem mellettük, majd a boxkiállás előtt Nyilas Lázsló mögém jött vissza, de nem kakaskodtam vele, értelmetlen is lett volna. Végén behoztam a kocsit P9-be.

   Megint tanultam pár dolgot az R8-ról, ezeket majd megpróbálom a továbbiakban kamatoztatni, Spa-ra pedig kíváncsi leszek, szeretem azt a pályát, de egy megállíthatatlan kocsival nehéz lesz. :roll:
   Füredi Zoltán

   Avatar
   FuReady
   Hozzászólások: 177
   Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
   Teljes név: Füredi Zoltán
   Tartózkodási hely: Pécs
   Kapcsolat:

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: FuReady » 2018.05.24. 22:38

   5. forduló | 2018.05.24. - Spa-Francorchamps

   Tegye fel a kezét, aki az R8-nál a kuplungot is használja! Ugye ez a titok? Mert csak ezt az egy dolgot tudom felhozni abból a szempontból, hogy miért vagyok ennyire lassú. :mrgreen: (nekem csak gáz és fékpedálom van)

   Qualy: nem igazán ment, aztán valami megszállt, és driftelve + "belesz.rok az egészbe" módon, mint valami őrült végigkarikáztam, R8-al akkor és soha máskor mentem be 2:19 alá. (P12)

   Race: jól sikerült a rajt, a visszafordító után majdnem kiforgattak, de mentem a tömeggel, viszont nagyon hadakozni sem akartam senkivel a lassúságom miatt + mert a kocsi csurig volt benzinnel. Sokáig Nagy Balázzsal csatáztunk, voltak oda-vissza előzések, ezt mondanám a versenyem legizgalmasabb részének, aztán Balázs beállt a boxba. Ezután próbáltam a tőlem telhető legjobb tempót menni, majd a boxkiállásom után Nagy Balázs elé is sikerült bejönnöm, akivel szembeni előnyömet a végéig ki tudtam húzni szerencsére, így P9 lett a vége.

   Felemásak az érzéseim, mert rengeteget gyakoroltam, de esélytelen vagyok, és ez így picit demoralizáló + a befektetett idő és energia tulajdonképpen az eredményt látva egyenlő a nullával. :roll:
   Füredi Zoltán

   Nyil
   Hozzászólások: 61
   Csatlakozott: 2017.09.25. 20:53
   Teljes név: Nyilas László

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: Nyil » 2018.05.25. 10:39

   Időmérőn maradt még benne, de látva az első kettőtől levő különbséget nem izgat mert annyi azért nem volt meg. Harmadik rajtkocka lett az enyém!
   Rajtot szokásainak ellentétben nagyon jól sikerült elkapnom. Eau rouge nem igazán jól lett meg, az egyenesben Kornélnál jobban tudtam haladni, de úgy éreztem hogy nem illene így elozni ezért elvettem. Amúgy a tempóm sem lett volna meg utána, hogy előtte maradjak. Aztán a mögöttem levők csúszkáltak, egymással voltak elfoglalva így a biztos harmadik helyen tudtam maradni. Aztán jött Baldi Gergö, na Ő eléggé rám esett, pár körön keresztül tudtam tartani, mindketten hibázgattunk, Én picivel nagyobbakat és el tudott menni. Aztán egész jó volt a tempom, viszonylag jól tudtam menni Gergö után. Mögöttem levők lassacskán lemaradtak. Innentől a hiba nélküli futam volt a célom, az előző két versenyen elkövetett hibák miatt nagyon kellett koncentrálnom. Aztán jött az amire nem számítottam, Gergő az eau rouge tetején keresztben csúszott előttem. Láttam hogy próbálja összeszedni, volt egy sáv nekem szabadon, ahol éppen el tudtam surranni. P3 pottyant az ölembe!!! Juhuuu!! Na ismét a hiba nélküli munka várt rám. Box után már 10 mp előnyömet kellett beosztanom, ami simán ment. Sikerült a dobogó alsó fokára felállnom. Öröm a köbön!!! Sajnos csapattársam futama nem úgy alakult ahogy szerettük volna, fel a fejjel!! Össze kell annak is jönnie!! Hajra csapat!!


   Tapatalk

   Avatar
   FuReady
   Hozzászólások: 177
   Csatlakozott: 2016.03.12. 11:50
   Teljes név: Füredi Zoltán
   Tartózkodási hely: Pécs
   Kapcsolat:

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: FuReady » 2018.06.07. 21:23

   6. forduló | 2018.06.07. - Shanghai

   Netszakadás a rajtrácson (most jött vissza), így számomra véget ért az R8-as kupasorozat. (az utolsó verseny idején nyaralni leszek)

   Qualy: megint tanultam sokat, de a tempóm lassú volt, így csak P10.

   Race: DNF

   Érdekes volt a qualy utolsó köröm, mert a legjobb időmhöz képest 4 tizedet tudtam volna javulni... Ez az egy óra volt talán a legtanulságosabb, mert eddig csak szenvedtem minden egyes kilométeren (amiből volt sok), de most kezdtem talán ráérezni, hogy mégis mi hogyan működik, mit hogyan kéne. :roll: (sajnos későn)
   Gratulálok a leendő BAJNOKNAK és köszönöm a rendezést. ;)
   Füredi Zoltán

   Avatar
   danikosz
   Hozzászólások: 7581
   Csatlakozott: 2009.07.25. 13:49
   Teljes név: Molnár Dániel
   Tartózkodási hely: Budapest
   Kapcsolat:

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: danikosz » 2018.06.08. 08:30

   Az előttem lévők gyorsabbak voltak fél tizeddel, a mögöttem lévők meg egy picit lassabbak, amint feljöttem a 6. helyre egy légüres térbe kerültem ami a végéig maradt. Nagy Balázstól bocsi, annyira centiztük az egymásnak való helyet hogy elrontottam. Majd a BT megvizsgálja. Lázár Attilával meg tetszett a harc, egyenesbe nem tudom hogy lehet elnyúlni így ha 2 centire vagyok mögötte még a csigában :D Volt két kontakt, de nem lett belőle semmi.

   Én se tudok jönni 2 hét múlva, szóval sok sikert a finálén!
   Molnár Dániel #99

   banacory
   VSR Szervertag 2019
   Hozzászólások: 37
   Csatlakozott: 2017.07.19. 16:36
   Teljes név: Bana Kornél

   Re: Nyilatkozatok

   HozzászólásSzerző: banacory » 2018.06.22. 10:30

   Laguna Seca
   Qualy: Sikerült a végére kipréselni magamból egy egyéni legjobb kört, ami elégnek bizonyult a pole-ra.
   Race: A rajt egész jól sikerült, megtartottam a vezetést. Végig kontroll alatt tartottam a tempót, egy-két minimális hiba becsúszott, de egy 4mp előnyt sikerült kiépíteni, amit tudtam menedzselni. Kevesebb üzemanyaggal indultam, mint Morvai Norbi, a taktika jó lett volna. Boxkiállás, majd légüres térbe jöttem vissza. Ezután jött a baj, utólértem egy lekörözöttett, aki nem engedett el a 23 közepe idő helyett mentem egy 25,7-et, meg kellett előznöm. Próbáltam visszahozni az elvesztett időt, deMorvai boxkiállásával 1,3-ra jött vissza elém, úgyhogy sajnálom, hogy emiatt buktam a győzelmet, most úgy éreztem a tempó megvan, (Hockenheimben nem volt meg, de a rajtnál eljöttem, és Norbi csatázott mással, így lett előnyöm, amit megtartottam), viszont itt konstans jó volt a tempó. A végén már csak közeledni tudtam talán, ha van még 1-2 kör, akkor a célbaérési 5 tized hátrány elfogyott volna, de mint tudjuk a motorsportba nincsenek ha-k.
   Gratulálok Norbinak az egész szezon alatt kiválló tempót ment!


   Vissza: “Assetto Corsa: VRS eSport Audi R8 LMS Cup”

   Ki van itt

   Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég