DiRT Rally: Finnország

Március 23.-án elrajtol a VSR DiRT Rally bajnokság harmadik fordulója. A finn forduló a legnehezebb a naptárban, hiszen a magas átlagtempó és a nagy ugratók miatt egy kis hiba is végzetes lehet. Íme a szakasz leírás. 

A havasi Svéd forduló után maradunk a térkégben, de a havat felváltja a hatalmas ugrató és az erdőrengeteg. Nem biztos, hogy ez jobb, hiszen a nagy tempó miatt az a sok fa fogja szétzúzni az autódat, ha nem vigyázol. Csincsik Marcell Svédországban megállíthatatlan volt, de ott a hófal is segítette, ami itt nem lesz. Minden centiméter számítani fog a pályán, egy jól elkapott ritmussal nagyon élvezetesen lehet teljesíteni a hullámvasútas szakaszokat. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

Még nem késő nevezni a bajnokságra, egyrészt a legrosszabb forduló eldobható, másrészt a szakaszokat akkor futod le a futamot, amikor akarod, a lényeg, hogy a 12  szakasz teljesítve legyen vasrnap este 22:00-ig. A bajnokságra az >alábbi< linken tudsz jelentkezni, ha ezt még nem tetted meg. Egy kategória van, két választható autóval. Azzal jössz, amelyikkel szeretnél. Elrajtolt a DiRT Rally R4 bajnokságunk! Gyere és nyerd meg a Rallye Monte-Carlot. Kivételesen nem vasárnapig, hanem a hosszú hétvége miatt hétfő estig tart a verseny.

Rally kezdete: Április 23. – 10:00
Rally vége: Április 29. – 22:00

Íme a szakaszok leírása:Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!