DiRT Rally: Finnország

Március 23.-án elrajtol a VSR DiRT Rally bajnokság harmadik fordulója. A finn forduló a legnehezebb a naptárban, hiszen a magas átlagtempó és a nagy ugratók miatt egy kis hiba is végzetes lehet. Íme a szakasz leírás. 

A havasi Svéd forduló után maradunk a térkégben, de a havat felváltja a hatalmas ugrató és az erdőrengeteg. Nem biztos, hogy ez jobb, hiszen a nagy tempó miatt az a sok fa fogja szétzúzni az autódat, ha nem vigyázol. Csincsik Marcell Svédországban megállíthatatlan volt, de ott a hófal is segítette, ami itt nem lesz. Minden centiméter számítani fog a pályán, egy jól elkapott ritmussal nagyon élvezetesen lehet teljesíteni a hullámvasútas szakaszokat. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

Még nem késő nevezni a bajnokságra, egyrészt a legrosszabb forduló eldobható, másrészt a szakaszokat akkor futod le a futamot, amikor akarod, a lényeg, hogy a 12  szakasz teljesítve legyen vasrnap este 22:00-ig. A bajnokságra az >alábbi< linken tudsz jelentkezni, ha ezt még nem tetted meg. Egy kategória van, két választható autóval. Azzal jössz, amelyikkel szeretnél. Elrajtolt a DiRT Rally R4 bajnokságunk! Gyere és nyerd meg a Rallye Monte-Carlot. Kivételesen nem vasárnapig, hanem a hosszú hétvége miatt hétfő estig tart a verseny.

Rally kezdete: Április 23. – 10:00
Rally vége: Április 29. – 22:00

Íme a szakaszok leírása: