DiRT Rally: Utolsó forduló!

A héten zajlik a DiRT Rally bajnokságunk utolsó fordulója, a Wales Rally. A helyszínre úgy érkeznek a pilóták, hogy még nem dőlt el semmi. A bajnokság harmadik fokán jelenleg kép pilóta áll és még egyáltalán nem befoghatatlanok az előtte lévők. Most dől el majd minden!

A Rally Deutschland eredményei elérhetőek. Akik szervertagsággal rendelekznek, azoknak értékeltük a futamát. Csincsik Marcell úgy néz ki megállíthatatlan, de mivel neki már eldobott futama, ezért még sok minden változhat. A dobogó többi fokaiért hatalmas a küzdelem, akár csak a csapatbajnoki ezüst és bronz érmeiért. Sok sikert srácok az utolsó, 12 forduló versenyre!

Még nem késő nevezni a bajnokságra, egyrészt a legrosszabb forduló eldobható, másrészt a szakaszokat akkor futod le a futamot, amikor akarod, a lényeg, hogy a 12  szakasz teljesítve legyen vasrnap este 22:00-ig. A bajnokságra az >alábbi< linken tudsz jelentkezni, ha ezt még nem tetted meg. Egy kategória van, két választható autóval. Azzal jössz, amelyikkel szeretnél. Elrajtolt a DiRT Rally R4 bajnokságunk! Gyere és nyerd meg a Rallye Monte-Carlot. Kivételesen nem vasárnapig, hanem a hosszú hétvége miatt hétfő estig tart a verseny.

Rally kezdete: Június 4. – 10:00
Rally vége: Június 10. – 22:00

> szakasz leírások <

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!