DiRT Rally: Utolsó forduló!

A héten zajlik a DiRT Rally bajnokságunk utolsó fordulója, a Wales Rally. A helyszínre úgy érkeznek a pilóták, hogy még nem dőlt el semmi. A bajnokság harmadik fokán jelenleg kép pilóta áll és még egyáltalán nem befoghatatlanok az előtte lévők. Most dől el majd minden!

A Rally Deutschland eredményei elérhetőek. Akik szervertagsággal rendelekznek, azoknak értékeltük a futamát. Csincsik Marcell úgy néz ki megállíthatatlan, de mivel neki már eldobott futama, ezért még sok minden változhat. A dobogó többi fokaiért hatalmas a küzdelem, akár csak a csapatbajnoki ezüst és bronz érmeiért. Sok sikert srácok az utolsó, 12 forduló versenyre!

Még nem késő nevezni a bajnokságra, egyrészt a legrosszabb forduló eldobható, másrészt a szakaszokat akkor futod le a futamot, amikor akarod, a lényeg, hogy a 12  szakasz teljesítve legyen vasrnap este 22:00-ig. A bajnokságra az >alábbi< linken tudsz jelentkezni, ha ezt még nem tetted meg. Egy kategória van, két választható autóval. Azzal jössz, amelyikkel szeretnél. Elrajtolt a DiRT Rally R4 bajnokságunk! Gyere és nyerd meg a Rallye Monte-Carlot. Kivételesen nem vasárnapig, hanem a hosszú hétvége miatt hétfő estig tart a verseny.

Rally kezdete: Június 4. – 10:00
Rally vége: Június 10. – 22:00

> szakasz leírások <