Véget ért a Formula Series!

A múlt héten véget ért az első tavaszi bajnokságunk, a Formula Series. A bajnokság nagy érdeklődésnek örvendett. Az első fordulón, amely az olaszországi Mugelloban volt, több, mint 30 pilóta vágott neki a futamnak és az utolsó futamon is még majdnem 10 versenyző állt fel a rajtrácsra.

Az első futamot Tóth Dávid nyerte, aki a VRS eSport- Virtual SimRacing életében egy új versenyző, így ez egy tökéltes bemutatkozás volt neki. A lendülete nem hagyott alább, az elkövetkezendő 3 fordulóban 5 dobogós helyet, köztük 4 győzelmet söpört be, amellyel meglapozta a bajnoki első helyét és egyetlen cél volt hátra, hogy kitartson az előnye az év végéig. Ez ki is tartott, sőt, a bajnoki második helyezetthez képest tovább növelte előnyét és magabiztosan megnyerte a Formula bajnokságot. Tökéletes bemutatkozás!

A bajnokság második helyét, ezzel első dobogós végeredményét Nagy Balázs érte el, aki legfőképp a konstans eredményeinek köszönheti ezt a pozíciót. A futamokon jól teljesített, kimaradt a balesetekből így az előnye kitartott a végéig és magabiztosan megszerezte az ezüst érmet.

A dobogó harmadik fokára Bana Kornél állhatott fel, aki az első két fordulóban inkább a pálya szélén volt, mivel mindig belekeveredett az összes tömegbalesetbe. A 3. fordulótól kezdve megkezdte a felzárkózást és az utolsó fordulóra már úgy érkezett, hogy Nagy Balázs csak pár pontra van előtte és fogható az ezüst érem, de végül Balázs nem kegyelmezett és a 14. futam győzelmével a 3. helyen tartotta Kornélt.

A csapatbajnokságot a Green Dragon Racing Team nyerte meg a Nagy Balázs – Katona Richárd párossal. Katona az egyéniben a 4. helyet szerezte meg. A csapat ezüst Bana Kornél – Molnár páros lett a S&B Kerékvető Podcast Racing színeiben, míg a dobogó harmadik fokára a Fast & Furious Racing Team színeiben Nyilas László és Kökényesi Péter állhat fel.

> Bajnokság hivatalos végeredménye <

Gratulálunk! A pénznyeremények átvételéről a VRS Sport Grouppal egyeztetve hamarosan tájékoztatunk mindenkit. A további díjakról, díjátadóról pedig informálni a nyár elején fogunk titeket.

Kiemelt partnereink

ToldiNET

ToldiNET

2007 óta biztosítanak internet és telefon szolgáltatásokat vidéki ügyfeleknek, többek közt VSR számára is.

További partnerek

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!