rFactor2 BTCC: Snetterton

A bajnokság egyik legtechnikásabb pályája következik: Snetterton. Régen Silverstone mellett ez volt az egyik leggyorsabb nyomvonal, ám ezen pár éve változtattak. Egy lassú rész belekerült a középső szektorhoz, ami miatt elég trükkösre sikerült. Az eredeti, nagyon gyors nyomvonal megtalálható, de mellette ott van a lassabb, technikásabb rész is.

Ehhez még hozzá jön a súlybüntetés,  amit a top10 cipel magával és máris megvan az izgalom. A három fordulós hétvége alatt sok minden várható. Ha a könnyebb autóra sikerül egy jó beállítást csinálni, akkor sokat lehet hozni majd az élmezőnyön, akiknek nehezebb dolguk lesz a fordított rajtrácson az előrejövetellel.

Futam jelentkezés: Kötelező! Nem minden pályára fér fel az összes nevező. Fontos tudnunk, hogy adott esetben indítsunk-e több szervert, kit hova tegyünk. Csak az indulhat a futamon, aki a kedd 19:00-ig leadja a nevezését! Ezután lesznek közzé téve a szerver elosztások, amennyiben szükséges! A hotlap számít, nem az, hogy milyen hamar neveztél a futamra. Az “A” jelű szerver 30 fős lesz, a “B” jelű szerver pedig akkor lesz, ha van rá legalább 8 nevezett pilóta.

Súly
1-3. +30 kg: Toldi Balázs; Pinczés Ádám; Nyilas László
4-6. +20 kg: Varga “oldman” Péter; Fodor Gábor; Kiss Balázs
7-10. +10 kg: Mézes Gyula; Molnár Dániel; Kis Tibor; Kökényesi Péter

> Futam jelentkezés <

Versenynap időterv:
20:00 : Időmérő edzés (Q1) : Superpole
20:05 : WarmUp
20:07 : Race 1 : 20 perc
20:40 : Időmérő edzés (Q2) : 10 perc – korlátlan kör
20:52 : Race 2 : 20 perc
21:12 : Race 3 : 20 perc (fordított rajtrács / Race 2 top 10)

Szerver név: ! VSR.hu BTCC test ; Jelszó: 1234 >Hotlap<
Szerverre mindenki teljes névvel menjen be,angol formátummal. Pl : Bela Kovacs

Pálya széle :
 versenyszabályzat szerint

Csatlakozáshoz szükséges: Eredeti tartalom vásárlása/beszerzése