A VRS ESPORT AUDI R8 LMS CUP nyeremény részletei

Megkezdődtek a tárgyalások a VRS eSport Audi R8 LMS Cup nyeremény lebonyolításával kapcsolatban. Az alábbi cikkben szeretnénk bemutatni nektek a helyszínt és a versenyautót, amivel majd az R8 bajnok, Morvai Norbert fog körözni.

A versenyautó és a Car Color Motorsport: 2015-ben a Car Color 2000 Kft. támogatásával  alapítottuk a Car Color Motorsport csapatunkat. Suzuki 1.6 Sport versenyautókkal indulunk a Swift Cup Europe versenysorozatban és az Autó Gyorsasági Országos Bajnokságon. A versenyzők és a technikai csapat együttes munkájának eredményeként 2015-ben a 6. helyen, 2016-ban a 2. és 3. helyen, 2017-ben pedig a 3. helyen zártuk a bajnokságot.

Hogy, hol is megy majd Morvai Norbert a Suzukival, valamint a Morva-Bana-Pinczés trio hol fogja gyepálni egymást a pályán? 

Íme:  

A pálya 1070 méter hosszú, 8 méter széles, mindemellett nagy kiterjedésű bukóterekkel rendelkezik. Ezek a paraméterek 20 gokart egyidejű biztonságos versenyzését teszik lehetővé. A  gokart-komplexumot a nemzetközi viszonylathoz képest is kiemelkedő színvonalon alakítottuk ki. Különösen igaz ez a beléptető és időmérő rendszerünkre. Az első emeleten található éttermünk panoráma kilátása és nyári terasza teszi még teljesebbé az élményt, mikor nyomon követheti a pálya eseményeit, akár barátai versenyét egy finoman elkészített, ízlésesen tálalt étel mellől.

A Birizdokart különleges atmoszférája kisebb, nagyobb csoportok számára is kiváló lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódáshoz. Szállodánk 57 klimatizált szobával, korlátlan, ingyenes internet eléréssel várja vendégeinket. Egy családi, vagy baráti gokartversennyel megkoronázhatják a születésnap, vagy legénybúcsú hangulatát. A verseny izgalma, a növekvő adrenalin feledhetetlenné varázsolja a céges csapatépítőket, meetingeket, továbbképzéseket is.

Az esemény lebonyolítására legkorábban szeptemberben fog sor kerülni. Az érintetteket már tájékoztattuk erről, amint megvan a pontos időpont, a weboldalunkon is közzé tesszük.