AUDI TT CUP: CSÜTÖRTÖKÖN SZEZONNYITÓ

Csütörtök este 20:00-tól elrajtol az új Assetto Corsa bajnokságunk! Infók és jelentkezés a részletekben!

A 2017-es év utolsó nagyszabású Assetto Corsa bajnoksága, az Audi TT Cup csütörtök este veszi kezdetét az olaszországi Monza virtuális pályáin. A korábbi tesztfutamok és a jelentkezők száma alapján egy izgalmas, nyitott harcot várunk. Az Assetto Corsa alapú bajnokságaink közül ez lesz az első olyan, amely FWD-autókkal fut, illetve most debütál az úgynevezett “push-to-pass” funkció. A nevező pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésű autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való részvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítőjére van szükség. Még nem késo jelentkezned!

A bajnokságot a Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevő pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

Futam jelentkezés:Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg ha jöttök. Legkésőbb csütörtök 19:00-ig tegyétek meg.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

Csapatbajnokság: Csak 2 fős csapatok lehetnek, 1 fős nem.Van sok privát pilóta is. Nyugodtan keressétek fel egymást a fórumon és társuljatok. Élvezetesebb, egymást tudjátok segíteni, jobban fejlődhettek és mehettek a csapatbajnoki címért. Bajnokságra jelentkezős topicban új hozzászólásban tegyétek ezt meg.

> Futamra jelentkezés <

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 11 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 11 kör