Audi TT Cup finálé

Elérkezett az utolsó versenynap az Audi TT Cup mezőnyének. Utolsó helyszínünk a legendás Donington park.

A bajnokság eldőlni látszik bár matematikai esély még maradt az üldözők számára is, hogy bajnokká váljanak. Mégha erre kicsi is az esély dobogós pozíciókért még hatalmas csatákat láthatunk mert 3-4 pilóta küzd hogy a végelszámolásban a pódiumra érhessen. Vajon már az első futamon bajnokot avatunk vagy bekövetkezik a sim-es történelem eddigi legnagyobb bukása? Tartsatok velünk és megtudjátok.

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 17 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 17 kör

A bajnokságot a Keszthelyi Vivient is foglalkoztató Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevo pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. A nevezo pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésu autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való résztvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítojére van szükség. Még nem késo jelentkezned! További információ a fórumban.

Felhívjuk versenyzoink figyelmét, hogy a fórumban található kiegészítoket (ptracker, Helicorsa pluginok, pályacsomag) telepítsék, különben a részvétel ellenére nem fogjuk tudni értékelni oket.

A futamra jelentkezés kötelező, amit a lenti linken tehettek meg.

> Futamra jelentkezés <