AUDI TT CUP: Irány Belgium, Spa!

Csütörtök este következik a bajnokság 5. fordulója, a belgiumi Spa-ból. Az egyik legnehezebb pálya következik a naptárból, ahol nagyon fontos lesz a jó időmérő és a futamon a taktika.

Ugyanis Spa-Francorchampsban a szélárnyéknak fontos szerepe van márkakupa sorozatoknál. A több, mint 7 km hosszú pályán a sok egyenesben 1-1 jól meghozott döntés dobogót jelenthet. A mezőny kétszer 8 kört tesz majd meg. A gyors és hosszú pálya remek küzdelmet ígér, az egymástól különböző szektorok miatt a merőben eltérő beállítások is sikeresek lehetnek.

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 13 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 13 kör

A bajnokságot a Keszthelyi Vivient is foglalkoztató Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevo pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. A nevezo pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésu autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való résztvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítojére van szükség. Még nem késo jelentkezned! További információ a fórumban.

Felhívjuk versenyzoink figyelmét, hogy a fórumban található kiegészítoket (ptracker, Helicorsa pluginok, pályacsomag) telepítsék, különben a részvétel ellenére nem fogjuk tudni értékelni oket.

A futamra jelentkezés kötelező, amit a lenti linken tehettek meg.

> Futamra jelentkezés <