AUDI TT CUP: POZNAN KÖVETKEZIK

Csütörtök este 20:15-tol rendezzük az 2017-es év utolsó Audi TT Cup fordulóját.

Az 2017-es Assetto Corsa bajnokságunk a lengyelországi Tor Poznan virtuális versenypályáján folytatódik. Az 1977-ben egy Poznan melletti katonai reptéren megnyitott versenypálya a “kelet Snettertonja”; a 4083 méter hosszú aszfaltcsík 14 kanyarja igazi bukótér nélkül nyújt kihívást a versenyzoknek. Érdekesség, hogy Tor Poznan virtuális mása moddolt pályák közül elsoként, lézerszkenneléses technológiával készült. Tor Poznan tökéletes másán csütörtök este a 20:15-tol kezdodo idoméro utána a versenyzok kétszer 13 kört fognak megtenni a 2017-es év utolsó Assetto Corsa-s versenyén.

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 13 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 13 kör

A bajnokságot a Keszthelyi Vivient is foglalkoztató Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevo pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. A nevezo pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésu autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való résztvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítojére van szükség. Még nem késo jelentkezned! További információ a fórumban.

Felhívjuk versenyzoink figyelmét, hogy a fórumban található kiegészítoket (ptracker, Helicorsa pluginok, pályacsomag) telepítsék, különben a részvétel ellenére nem fogjuk tudni értékelni oket.

A futamra jelentkezés kötelező, amit a lenti linken tehettek meg.

> Futamra jelentkezés <