Audi TT RS Cup finálé: Laguna Seca

Az utolsó állomás következik a TT RS Cup bajnokságában. Az amerikai forduló a pár hónapja megjelent gyári Laguina Seca-i aszfaltcsíkon kerül megrendezésre.

Az egyéni pontverseny eldőlt. Bana Kornél magabiztosan megnyerte a bajnoskágot, viszont a második és harmadik helyért még óriási csata várható. A dobogós helykért Pinczés Ádám, Nyilas László és Molnár Dániel fog megküzdeni. Pinczés az előző fordulót megnyerte, Molnár második míg Nyilas a negyedik helyen ért célba. A második helyért folyó küzdelemben egy dolog el fogja dönteni az ezüst érem sorsát, a győzelem. Bármelyik pilóta győz, biztosan a dobogó középső fokán fog ünnepelni a díjátadónkon. Ha Bana vagy bárki más győz, akkor elindul a nagy matematika verseny, hogy ki hol végez majd.

VRS eSport Team jelenleg 68 pontos előnnyel vezet a Speed Force Motorsport előtt, ami még izgalmas végkifejletet hozhat, hiszen mind a két pilóta eredménye számít, ezért a 68 pontos előny két jó eredménnyel könnyen ledolgozható. Az biztos, hogy Pinczés Ádámnak és Dencs Attilának fel kell kötni a nacit, ha le akarják győzni a Bana-Nándori párost.

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <