Audi TT RS Cup: Hockenheimring

Bana Kornél végre győzött. A két második helye után a harmadik fordulóra felszívta magát és nem kegyelmezett, rajt-cél győzelmet aratva magabiztosan behúzta az első helyet. A második helyen Molnár Dániel végzett, a harmadik Pinczés Ádám lett. 

Maradunk Németországban, ezúttal egy másik Formula 1-es helyszínre látogatunk el, a Hockhenheimringre. Ez a pálya talán az eddigi leggyorsabb, szóval a szélárnyékozás és az abból való előzési lehetőség kiemelt szerepet kap ezen a futamon. A hosszúhétvége alatt reméljük mindenki fel tudta szívni magát és legjobb tudása szerint felkészült, így nincs más hátra, mint előre, vagyis jöhet csütörtökön a 23 körös futamon a nagy megmérettetés!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <