Az Audi hivatalos DTM-standján díjazták a VSR Audi TT Kupa dobogósait

Vasárnap délután az Audi hivatalos DTM-standján rendezték a Team VRS és a Virtual SimRacing által közösen indított TT Cup szimulátoros verseny ünnepélyes díjátadóját, amelyen Keszthelyi Vivien, a márkasorozat “élő” rajtjára készülő 16 éves magyar pilóta adta át az értékes nyereményeket.

A 6 helyszínen, összesen 18 futamból álló sorozat elképesztően szoros küzdelmet hozott, hiszen gyakorlatilag az utolsó verseny zárókörében dőlt el a bajnoki cím, amelyet végül Kesjár András szerzett meg Nándori Márk és Pinczés Ádám előtt.

A sorozatban 37 pilóta indult, nyolcan ünnepeltek futamgyőzelmet. A versenyek minőségét mutatja, hogy rendkívül kicsi volt a különbség a pilóták között, a legszorosabb befutó a zandvoorti pályán történt, ekkor mindössze 11 ezred döntött Kesjár javára.

A Magyarországon egyedülállóan pénzdíjas versenysorozat nagy sikert aratott, ezt jól mutatja, hogy a német autógyár, az Audi hivatalos, Budapest belvárosában felállított DTM-paddockjában látta vendégül a legjobbakat, akik számos értékes ajándékkal lettek gazdagabbak.

Köszönjük még egyszer a Team VRS-nek a támogatást! Találkozunk jövőre, vagy ha nem bírsz várni, akkor nézd meg aktuális bajnokságainkat