Az Audi TT Cup győztesei újra pénznyereményben részesülnek!

A tavaszi bajnokság sikerei után, ahogy azt már korábban is pedzegettük, folytatjuk az együttműködést a Team VRS-el. Ezúttal változik a platform, nőnek a nyeremények, de a bajnokság lebonyolítása lényegében ugyan az. 

Az új Audi TT kupáról

A tavaszi, nagy sikerű sorozat még a Raceroom szimulátorral futott, amit őszre viszont lecserélünk az Assetto Corsára. A váltásnak köszönhetően a legnagyobb újítás a “saját festés” lesz.  A festéseket mi készítjük el a valós Audi TT Cup mintái alapján. Neked csak egy feladatod van: a jelentkezésnél add meg azt a két színt a szemléltetett minta alapján, amelyet szeretnél és mi elkészítjük az autódat. A fehér alapfestés fix mindenkinek, a főszponzorok helyén a VSR partnerei lesznek, ezeket majd mi osztjuk ki.

Hogy pontosan milyen bajnokság mögé állt be a Team VRS?

Az Assetto Corsa hivatalos, licenszelt, 2016-os fejlesztésű Audikkal szerelte fel játékát. A Virtual SimRacing ezekkel az autókkal rendez egy 7 fordulós bajnokságot, ahol a versenynaptárt valós helyszínekből, valamint egyéb híres európai versenypályák keverékéből alakította ki. A versenyzők összemérhetik tudásukat majd az 1920-ban épült Spa-Francorchamps, a Formula 1 által is használt Monzán, de nem maradhatott ki az egyik leghíresebb, korábban Forma 1-es és MotoGP-s, ma aktív BTCC helyszín,  Donington Park. A részvételhez csupán az alapjátékra és az Audi TT Cupot tartalmazó kiegészítőre van szükséged és már indulhatsz is!

Miért egyedülálló ez a bajnokság?

Nemcsak azért, mert itthon ritka, hogy egy versenycsapat megállapodást köt egy szimulátoros ligával, de emellett a Team VRS kiemelkedő pénznyereménnyel díjazza a dobogósokat!

A bajnok: 25000 Ft  |  Az ezüstérmes: 15.000 Ft  |  A bronz: 10.000 Ft

Ezen kívül az egyéni és csapatdobogósokat kupákkal, érmekkel és ajándékcsomagokkal díjazzuk az év végén!

Várunk mindenkit sok szeretettel a bajnokságban! Minden további információt és jelentkezési lehetőséget >itt< megtaláltok.