MNASZ-HUNESZ Országos iRacing Bajnokság: Elindult a kvalifikáció

MNASZ-Hunesz iRacing Országos Bajnokság Kvalifikáció a Hungaroringen

Az MNASZ-HUNESZ Országos iRacing Bajnoksága nem csak a szimulátorosok, de a virtuális versenyzés rajongóinak figyelmét is felkeltette, a kvalifikációs periódus pedig már javában zajlik.

A nagy érdeklődésre tökéletes példa, hogy több mint 178 pilóta adta le nevezését a bajnokságra. Az iRacing platformon zajló esemény PRO és AM osztályba sorolja a résztvevőket, mely így versenyteret ad mind a tapasztalt, mind pedig az iRacinggel még csak most ismerkedőknek.

PRO: F4 és Hungaroring

A PRO kategóriában a 3000 iRating feletti résztvevők F4-es autókkal mérik össze tudásukat a Hungaroring legendás aszfaltcsíkján, hogy végül bekerülhessenek aközé a 24 versenyző közé, aki elindulhat a bajnokság futamain.

FIA F4-es autó

AM: Toyota GR86 és Okayama

Az AM kategória a 3000 iRating alattiak számára kínál lehetőséget a kiemelkedésre. Itt a cél a legjobb 40-be kerülés, az eszköz a Toyota GR86, a pálya pedig a Japánban található Okayama.

Toyota GR86

Továbbra is lehet jelentkezni az MNASZ-HUNESZ Országos iRacing Bajnokság!

A rangsoroló folyamat február 25-én ér véget, így aki eddig nem tette meg, az még jelentkezhet az MNASZ-HUNESZ Országos iRacing Bajnokságra.

A rajongók figyelmébe ajánljuk, hogy kövessék a szériával kapcsolatos híreket az MNASZ és a HUNESZ megfelelő csatornáin, a nevezőknek pedig további sok sikert kívánunk a kvalifikáció kivívásához.