Az online műsorok készítéséhez keresünk embert

Félprofi sportcsapat kommentátort, szerkesztőt, vágót keres, aki részt tud venni a januárban rajtoló bajnokságaink műsorainak készítésében!

Hartge, az Real Cars Real Racing Hungary vezetője bővíteni szeretné csapatát. Amennyiben úgy gondolod, hogy van hozzá affinitásod, vagy szívesen kipróbálnád magad az online közvetítés világában, íme a lehetőség!

“A jelenleg non-profit közösségünk szeretné bővíteni csapatát, sport kommentátor (eSport), szerkesztő, vágó pozícióban! Ha érzel magadban kedvet, tehetséget az eSport világához, vannak kommentátori adottságaid, nem félsz megszólalni élő adásban, akkor téged keresünk! Mi is munka mellett, szabadidőt áldozva hobbiként csináljuk (jelenleg), de szponzorokkal ez majd változhat. Mivel foglalkozunk? Online Szimulátor futamok közvetítésével! A hazai két legnagyobb közösségnek is dolgoztunk már, és dolgozunk is jelenleg ahol többek között Wéber Gábor, Michelisz Norbert, Tassi Attila, Nagy Dani , Ficza Feri is kezdte pályafutását szimulátor versenyzőként! Bővebb információért írj üzenetet a > Facebook oldalunkon < , ahol meg tudjuk beszélni a részleteket. Irány az eSport! “

Pozíciók:

Kommentátor: Jó beszélőke, élő adásban folyamatos beszédkészség, szinte nulla lámpaláz, rögtönzés.

Szerkesztő, Vágó: Videóanyagok vágása, összefoglalók készítése, media tartalmak kihelyezése.

Grafikus: Kép anyagok megvágása.

Adminisztratív munka: Online felületek kezelése, cikkek, beharangozó szövegek írása.