Az utolsó előtti forduló: Imola

Az utosló előtti forduló következik a VSR Audi TT Cup mezőnyének. Az imolai versenyhétvégén akár el is dőlhet a bajnoki cím, ha rossz napot fognak ki az üldőzők. 

Végéhez közelít a 2017/2018-as Audi TT Cup bajnokságunk. Ismét egy történelmi helyszín, ezúttal Imola állítja kihívások elé a pilótákat. Az átépített nyomvonalon versenyzünk, vagyis a célvonalban nincs már síkán, hanem csak padlógáz. Akár már Imolában eldőlhet a bajnokság, de az is előfordulhat hogy csak szorosabbá válik a harc az élmenők között. Matematikailag még jópáran esélyesek a győzelemre. További izgalmakért tartsatok velünk.

Csütörtöki időterv:
20:15 – 20:30: Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:30 – 20:55: 1. Futam (R1) – 13 kör
20:55 – 21:20: 2. Futam (R2) – R1 beérkezése alapján a legjobb 14 fordul – 13 kör

A bajnokságot a Keszthelyi Vivient is foglalkoztató Team VRS és a budapesti RaceCenter támogatja. A bajnoki dobogósok pénzdíjazásban részesülnek, valamint a legtöbb futamon résztvevo pilótáink között ajándékcsomagokat sorsolunk ki. A nevezo pilóták saját csapatokat alkottak, és saját festésu autóikkal küzdenek a február közepéig tartó szezon során. A szezonban való résztvételhez érvényes szervertagságra és az Assetto Corsa Ready to Race kiegészítojére van szükség. Még nem késo jelentkezned! További információ a fórumban.

Felhívjuk versenyzoink figyelmét, hogy a fórumban található kiegészítoket (ptracker, Helicorsa pluginok, pályacsomag) telepítsék, különben a részvétel ellenére nem fogjuk tudni értékelni oket.

A futamra jelentkezés kötelező, amit a lenti linken tehettek meg.

> Futamra jelentkezés <