Az utolsó előtti forduló jön csütörtökön!

Csütörtökön jön a 2017-es WTCC bajnokságunk utolsó előtti fordulója, ami könnyen lehet, hogy a Racerommal futott bajnokságaik utolsó előtti fordulója is egyben!

Zolder egy versenypálya Belgiumban, 60 km-re északkeletre Brüsszeltől, Heusden-Zolderben. 1973-ban, 1975-től 1982-ig és 1984-ben itt rendezték a Formula–1 belga nagydíját. 1982-ben Gilles Villeneuve az időmérő edzésen halálos balesetet szenvedett.

A bajnokságból már csak két forduló van hátra és egyre szorosabb a vége. Molnár közeledik az élen álló Pinczés-Nándori párosra, akik annyira fej-fej mellett mennek, hogy az előző fordulóban Márk csupán 1 ponttal szerzett többet a hétvégén, mint Ádám. A megszerezhető 390 pont tükrében, az nem mondható nagy különbségnek. Az eldobás miatt még korai kikiáltani akárkit is győztesnek,vagy esélyesnek. Pontosabb képet Zolder után kapunk, amikor már tisztán látszódik,hogy melyik az egyik biztosan eldobott futam. 

Ha a Raceroom nem kapja össze magát, akkor nagyon úgy néz ki, hogy ez a bajnokság az utolsó, amit ezzel a játékkal futunk. Ha akkora az érdeklődés rá, akkor szervezünk vele nektek bajnokit, illetve később lehet visszatérhet simán a játék, ha már a vezetőség szerint is alkalmas rá, de jelenleg nem tervezünk vele őszre semmit. Éppen ezért gyertek el, és vegyünk egy szép búcsút a játéktól az utolsó két futamon! 

A futamra kötelező neveznetek! Hogy miért fontos ez nekünk és miért erőltetjük ennyire? Mert a szerveren korlátozott férőhelye vannak. Ha 40-en jöttök, 2 db 20 fős szervert indítunk. Ha 21-en, akkor 1 db 21 főset. Tudnunk kell,hogy mivel készüljünk és a mért kört futott pilótákat milyen szisztéma szerint osszuk fel az A és a B szerverre. Segítsd ennyivel a munkánkat!

> Futam információk + jelentkezés <

>> Ha még nem jelentkeztél a bajnokságra <<