Csütörtökön véget ér a WTCC bajnokságunk

Csütörtökön jön a 2017-es WTCC bajnokságunk utolsó fordulója Portimaoból. A pálya ingyenes,nem kell megvenni, várunk sok szeretettel!

A portimaoi versenypálya két alkalommal is vendégül látta a WTCC mezőnyét. 2010-ben és 2012-ben a Portugál nagydíjat itt rendezték (felváltva volt akkoriban a Porto, Estoril,Portimao), de ők a teljes, GP nyomvonalon versenyeztek. Mi most egy picit rövidebb nyomvonalat választottunk, hogy minél közelebb legyenek egymáshoz a versenyzők, ezáltal is kicsit izgalmasabbak legyenek a futamok.

A pálya ingyenes, bárki fel tud menni körözni a szerverre, csupán 1 autóra van szükséged, ahhoz, hogy elindulj az utolsó futamon! 

A hétvégén összesen 390 pont szerezhető, ami a pontversenyt és a két fordulós eldobási lehetőséget (a két legrosszabb versenyhétvégéd nem számít,csak a legjobb 5-öt nézzük) elnézve rendkívül fontos lehet a végelszámolásban.

Ha a Raceroom nem kapja össze magát, akkor nagyon úgy néz ki, hogy ez a bajnokság az utolsó, amit ezzel a játékkal futunk. Ha akkora az érdeklődés rá, akkor szervezünk vele nektek bajnokit, illetve később lehet visszatérhet simán a játék, ha már a vezetőség szerint is alkalmas rá, de jelenleg nem tervezünk vele őszre semmit. Éppen ezért gyertek el, és vegyünk egy szép búcsút a játéktól az utolsó két futamon!

A futamra kötelező neveznetek! Hogy miért fontos ez nekünk és miért erőltetjük ennyire? Mert a szerveren korlátozott férőhelye vannak. Ha 40-en jöttök, 2 db 20 fős szervert indítunk. Ha 21-en, akkor 1 db 21 főset. Tudnunk kell,hogy mivel készüljünk és a mért kört futott pilótákat milyen szisztéma szerint osszuk fel az A és a B szerverre. Segítsd ennyivel a munkánkat!

> Futam információk + jelentkezés <

 

Íme tavalyi, legelső raceroom versenyünk, a GP nyomvonalról.