DÍJÁTADÓ: JÚNIUS 1!

A VRS Esport – Virtual SimRacing csapata idén is szeretettel meghív titeket a szokásos nyári díjátadó ünnepségére! Az elmúlt évhez hasonlóan, ezúttal is a Hyp-r ZONE ad otthont a rendezvényünknek. A helyszínen étel és ital fogyasztására, valamint szimulátorozásra is lesz lehetőség.

Hely: HYP-R ZONE: 1088 Budapest, József krt. 13.

Időterv :
10:00 – 10:30 : Érkezés, közös kapcsolatok építése, közös program, vezetés
10:30 – 10:35 : Díjátadó ceremónia
10:35 – 11:00 : Versenyzés folytatása.
A rendezvényt követően van lehetőség folytatni a szimulátorozást, ám annak anyagi vonzatait a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatának nem áll módjában fedezni.

A díjátadóra a belépés ingyenes!

Díjazás:
Formula Series 2019: Egyéni és csapat kupák, érmek, + Egyéni pénznyeremények + Hyp-R ZONE nyeremények átadása*
Audi TT Cup 2019: Egyéni és csapat kupák, érmek, + Egyéni pénznyeremények + Hyp-R ZONE nyeremények átadása*
Tavaszi összetett sorozat: Pénznyeremények

*A Hyp-R ZONE által felajánlott szimulátoros kuponokat kisorsoltuk, a bajnokságok topicjaiban mindenki láthatja, azon személyek listáját, akik 1-1 órás szimulátorozást nyertek.

Közlemény a díjazottaknak. Három lehetséges mód van a díjak átvételére:
– Személyes átvétel a díjátadón. Kérjük, hogy a részvételi szándékotokat előre jelezzétek.
– Amennyiben a díjazott nem tud megjelenni a díjátadón, úgy szeretnénk megkérni a díjazottat, hogy privát üzenetben vegye fel a kapcsolatot a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatával. A további információkat, instrukciókat a díj átvételével kapcsolatban biztosítjuk.
– Amennyiben a díjazott nem tart igényt az őt megillető díjra, abban az esetben nincs szükség külön kommunikációra. Azon díjazottak, akik a határidő végéig nem jelentkeznek automatikusan a díjat elutasítók istájára kerülnek.
A határidő: május 10, melyet követően a díjak megvételre kerülnek azon személyeknek, akiket a díjak megilletnek, és privát üzenetben jelezték, hogy igényt tartanak rájuk.

FIGYELEM: A korábbi rossz tapasztalatok miatt csak abban az esetben készítjük elő a díjakat, ha a díjazottak felvették a kapcsolatot a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatával.

A díjátadóra a belépés ingyenes, így azon személyeknek, akik nem nyertek díjat nem szükséges előre regisztrálniuk! Ennek ellenére a VRS Esport – Virtual SimRacing csapatának munkáját megkönnyítené, ha tudnánk, hogy hány főre számíthatunk, ezért szeretnénk megkérni mindenkit, hogy amennyiben módja van rá, jelezze a részvételi szándékát. Szíves megértéseteket köszönjük. Találkozunk a díjátadón!

> Minden további információ, díjakkal kapcsolatos jelzések <