DiRT Rally Challenge 3. forduló

A héten zajlik a VSR DiRT Rally Challenge harmadik fordulója. A 12 szakaszból álló verseny vasárnap 22:00-kor ér véget, vagyis legkésőbb 20:30-kor kezd el a versenyt, hogy nyugiba be tudd fejezni. 

A második forduló első helyezettjei között kevés változás történt. Csincsik Marcell megállíthatlan volt, közel 3 perces előnnyel nyert. A második helyen Szőcs Attila ért be, mindössze 12 másodperccel Füredi Zoltán előtt. A kategóriát váltó Malm Balázs megmutatta, hogy nem véletlen a múltkori 4. hely, ezúttal is itt zárt és egyre közelebb kerül a első dobogós helyezéséhez. Mögötte a csapattársa, Kőhegyi József ért be az 5. helyen.  > Eredmények bővebben <

Második forduló kezdete: Október 23.- 10:00
Forduló vége: Október 29. – 22:00

A bajnokság jelenleg >így< áll!

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Harmadik forduló szakaszleírások <<

>> Bajnokság jelentkezés! <<