DiRT Rally finálé!

Hétfőn rajtol a tavaszi szezon utolsó fordulója, a VSR Ózd Rally. A 15 wales-i szakaszt tartalmazó verseny hétfő  reggel 10 órakor kezdődik és vasárnap este 10 órakor ér véget. 

Egyre több pilótának van már 0 pontos fordulója, ami a legrosszabb eredmény miatt egyre tisztább képet ad a bajnoki élvonalban. Ezért, az utolsó futam kiemelt fontossággal bír. Egy jó eredménnyel nagyon sokat lehet előrelépni a pontversenyben.

Csincsik Marcell megállíthatatlannak tűnik. Eddig az összes versenyt megnyerte,amin elindult. A második helyen lévő Füredi Zoli biztosan nem indul az utolsó fordulóban, innen ő már csak hátra fele lépkedhet, amennyiben Porcs Dávid megszerezi a harmadik helyet az Ózd Rallyn. A negyedik helyért még hatalmas a küzdelem. A negyedik helyért 5 pilóta is versenyben van, akiknél ha a jelenlegi legrosszabb eredményt eldobjuk, 10-15 ponton belül vannak egymáshoz képest. Ez a különbség a futamon megszerezhető 50 pont függvényében szinte egyenlő a nullával.

Öt forduló után íme a bajnokság állása

Őszi tervek?
Ősszel még nem tudjuk mivel folytatjuk. A DiRT4-nek a nyáron esünk neki. Jelenlegi információink szerint a szakaszgenerálás nem működik liga szinten használhatóan online. Akkor pedig lehet nincs értelme megvetetnünk veletek 50 euróért a játékot…

Ha a DiRT Rally marad, akkor arra már van konkrét tervünk, amiben lesznek új dolgok és kicsit megnehezíti mindenki dolgát.

> Ózd Rally szakasz leírás és minden egyéb információ<