Elrajtolt a VSR-PSRL közös bajnoskága, a GP2!

gp2
A tavaszi sikeres együttműködés után, ősszel újra közös bajnokságot szervezett a PSRL és a VSR csapata! Túraautó után úgy döntöttünk, hogy formulázunk egy kicsit.

Mivel rengeteg hasonló bajnokság van ezért megpróbáltuk a pályák tekintetében felkavarni az álló vizet! Irány amerika! Rengeteg híres, kedvelt pálya kapott helyet a naptárban!
Van itt a mostani IndyCarból ismerős, van F1-es, Champcar, CART által látogatott helyszín! Az első forduló a dugóhúzóról ismert Laguna Seca volt!

Rengeteg új ember csatlakozott hozzánk és eddig 47 ember jelentkezett a bajnokságra! Múlt csütörtökön közel 30 ember ott volt a rajtrácson és elindult a szezon! Az időmérőn Kis Krisztián futotta meg a legjobb időt, mindössze 1 ezreddel ért el jobb időt mint Kemény Ákos! A Q2-ben hibázó cTr eSports pilótái, Báldi és Nagy átgázolva a mezőnyön szerezték meg az évadnyitón a kettős győzelmet.
A pole-ból induló Kis Krisztián a 6. helyen ért be, míg Kemény a 12. lett.

A fordított rajtrácsnak köszönhetően a második verseny is nagy izgalmakat hozott, Nagy Dávidot azonban semmi nem tudta megállítani a győzelemig vezető úton, így ő nyerte a futamot a 11.helyről. Zsupanek Bence és Dani Bálint a Medzsik Motorsporttól állhattak fel a dobogó 2. és 3. fokára.

Második helyszínünk egy reptéri pálya lesz : Cleveland. Kevesebb mint 1 perc alatt fogják teljesíteni a kört a versenyzők és ezúttal a másik fajta versenyhétvége fog bemutatkozni.
A dupla futamos hétvége helyett most nem 2×30 perc, hanem 1×60 perc lesz a verseny hossza. A boxkiállást is teljesítő célbaérők dupla pontokat kapnak majd!
b05co féle Twich most sem fog hiányozni! Az adásról minden információt >>itt<< megtaláltok majd!

Ha szeretnél Báldiék ellen csatázni akkor pedig nincs más dolgod mint >>itt<< jelentkezni!

Írta : Dani Bálint