Esélyek a TC kategóriában – HTCC 2014

htcc
Újabb latolgatás, ezúttal megpróbáltunk a realitások talaján maradni és kicsit komolyabban venni a tippelést. Ismét csak előzetes találgatásról van szó, tehát ha valaki kimarad, az a nyitófutamon leteheti névjegyét az esélyesek között. Na de nézzük mire jutottunk…

Komlósi Péter

Tavasszal került a VSR-hez, a Seat Eurocup küzdelmeit sikeresen teljesítette. A bajnokság végére Top10-es pilóta vált belőle, így van oka reménykedni egy jó szereplésben. Erős autóval indul, a csapattársaival jól megértik egymást, tehát minden adott egy kiemelkedő bajnoki eredményre.

Nagy László

A Formula Mastersben idén már bizonyított több ízben is. A tempójával nincs gond, inkább a szerencse faktor az, ami Lacinál fontos szerepet játszik. Ha nem lesz olyan peches, mint tavasszal akkor mindenképp az egyik esélyese a TC kategóriának.

 

Sass Norbert

A legutóbbi HTCC-ben csapat nélkül indult és 3.helyen zárt a TC-seknél. Ha jó összhangban képesek dolgozni Kis Tiborral és Csáti Viktorral, akkor szerintünk versenybe szállhat a bajnoki címért.

Méhes Róbert

Régóta tapossa a gázpedált nálunk. Volt már bajnok a TC-ben, így tudja mi kell a sikerhez. Nagy kérdés nála a felkészülés, ha ezzel nem lesz gond és ideje engedi, megcélozhatja akár a dobogót is.

Galambos Péter

Az egyetlenek Fundelits Dáviddal akik Vauxhall-Vectrát hajtanak. Talán ez mindent elárul az autóról, de Petiék  talán képesek csodát tenni vele, így érdemes lesz odafigyelni a rutinos rókára. BTCC-ben dobogós volt egy évvel ezelőtt, így autója ismeretével nem lehet gond.

 

Sulik Levente

Egy évvel ezelőtt BMW-vel mutatkozott be a BTCC-ben. Csupán az utolsó fordulóban csúszott le a dobogóról, ami mutatja, hogy komoly erőt képvisel. Elmondása alapján az elsőkerekes autók jobban illenek hozzá. Nálunk Ő a sötét ló ebben a kategóriában.

Veres Ákos

Ő sem ma kezdte a versenyzést, ráadásul nagyon jól ismeri a Volvo C30-as gépjárművét. A tapasztalata sokat segíthet neki az ellenfelek legyűrésében, habár idén csapat nélkül vág neki a szezonnak, ami egy kicsit talán megnehezíti a felkészülést.

 

Ők tehát a mi jelöltjeink, de rengeteg embert lehetett volna még felhozni, talán a félévi összefoglalóban már másokról írunk, ez csak a versenyzőkön múlik.

>>> VSR Facebook <<<

FÓRUM – JELENTKEZÉS