ETCC latolgatás

etcc

Hamarosan kezdődik a VSR Europen Touringcar Championship, azaz az ETCC 2015-ös bajnoksága! Íme egy kis elemzés a lehetséges menőkről. Szerintünk (!!) közülük lesz az RCM tesztelő és a 3 RedBull Ring vendég és ki az aki csapatba odaérhet a dobogóra!

Báldi Gergő:

A favorit. Elmúlt 4 évben mindig megnyerte a VSR SimBin ág fő bajnokságát. Tele van kupával, motivációval és tapasztalattal. Az előző bajnokságokból pedig magabiztosságot is átmenthet, hiszen nagy fölénnyel, már az utolsó előtti fordulóban megszerezte a bajnoki címet. Ezzel már az 5. VSR trófeát zsebelte be. Ebben a bajnokságban a Volvo S60-al küzd majd meg az elsőségért.

Nagy Dávid:

A HTCC-ben az utolsó futamon egy technikai hiba miatt nem végzett az év végi top3-ban. Az autó feküdhet neki és az Extreme csapatbajnokit megnyerő két csapattársával újra együtt dolgozik. Most már számolni kell vele egyéniben is,nem csak csapatban.

Molnár Dániel:

A csapata erős szóval a csapatbajnoki címre esélyesek és egyéni dobogóra is van esély. Eddigi eredmények alapján negyedik lesz, viszont ősszel két dobogót hozott,szóval lehet változni fog valami.

Nagy Dániel:

2013-as Suzuki Bio Cup bajnoka. Van még kérdés? Előző két bajnokságunkban játszott először Race07-el. Ez csak a bajnokság elején hátráltatta, de a szezon második felében mindig megnehezítette a Top pilóták életét, és sorozatban három győzelmet is szerzett.

Huszár Norbert:

A HTCC 2014-ös szezonban debütált a bajnokságban. GTR-Masters őszi bajnokságát behúzta! Sajnos egyéb okok miatt idő előtt véget ért számára a küzdelem, de amikor indult, mindig az élen harcolt.

Leitner Norbert:

Norbi minden autóval verseny képes és csak akkor szabad Őt leírni ha már matematikailag sincs esélye nyerni. Meglátjuk mit tud az olasz technikával. Báldi és Huszár mellett Ő lehet a harmadik ember ott aki az aranyért harcol.

Mihajlovics Máté:

VSR szempontból egy új versenyzőről van szó, de a tesztek alapján gyors a BMW E46-al. Ő a bajnokság sötét lova.

Szűcs Máté:

Egyik kedvelt autójával indul, a Seat Toledo Cupra-val, amivel mindig gyors szokott lenni. HTCC-ben már bejáratta és az erősebb autók ellen is szépen harcolt vele. Plusz töltést adhat Neki, hogy a VSR Extrem bajnokságot megnyerte.

Varga Péter:

BMW-vel mindig gyors és a győzelemért harcol. A dobogóra mindenképp odaérhet. Tippünkre második lesz,mint az elmúlt 4 bajnokságában végig amikor BMW pilóta volt.

Lányi Tamás:

A hátsó kerekes autókkal mindig jó eredményeket ér el. A csapatbajnokságban ott lehet a BMW különítmény.

Nagy László:

Új VSR bajnokként esélyes lehet a jó helyezésekre. Most indul először BMW-vel, ha nem is az egyéni győzelemért hajt, de csapatban Lányi Tamással és Juhász Csabával mindenképpen esélyesek a dobogóra.