Frissült a VSR BTCC mod!

Sok mindenen változtattunk a modban és a szerver oldalról is, hogy a múltkori lagg/akadás probléma megoldódjon. Reméljük, hogy sikerült. Éppen ezért ma, egy rendkívüli tesztet hajtunk végre, hogy ezt leteszteljük. Megkérünk mindenkit, hogy jöjjön el, és nézzük meg teli szerveren, hogy ezek a változások meghozták-e a kívánt eredményt.

A festéseken picit változtattunk és belekerültek az új versenyzők festései is. Mielőtt bármit telepítesz, töröld le az eddigi autókat, hangokat, modokat, pályákat

VSR BTCC telepítési útmutató:
1: Letöltöd ezt a 4 dolgot: VSR BTCC mod, Tracks, VSR BTCC skin, smc_btcc_sound. > Mega link< / > Google Drive link<
2: Kicsomagolod ide a Tracks, Skin tartalmat: SteamApps/common/rFactor 2/Packages/
3: Bemásolod a Sound-ot ide: SteamApps/common/rFactor 2/Packages/
4: rFactor managerben felrakod ezeket.
5: VSR BTCC modot bemásolod ide: SteamApps/common/rFactor 2/Packages/
6: rFactor managerben feltelepíted
Kész

A VSR szerver már ezzel fut. Mivel új mod, ezért a hotlap nem fogja a meglévő időkkel vegyíteni. Ezzel tessék új mért kört menni! Setup megvan, sem a fizikában, sem semmi egyébben nem változtattunk semmit. Minden korábbi beállítás, tapasztalat, ismeret ugyan az.

Október 3-án 20:00-kor tartunk egy tesztet, hogy a múltkor tapasztalt laggot sikerült-e orvosolnunk. Kérünk benneteket, hogy minél többen jelenjetek meg, hogy a szerveren a legnagyobb terhelést tudjuk tesztelni.

Trackpack: Belekerült Rockingham is, így akiknek eddig nem volt meg, csak a Trackpack-et töltsék le. Azok, akiknek korábbi verzió van letöltve, elég a különálló Rock-ot letölteni és csak azt telepíteni!