Hamarosan bemutatásra kerülnek az őszi bajnokságaink

Nyáron már sok helyen mondogattuk, mi lesz az irány ősszel, de ezeknek a konkrét leírott formáját az elkövetkezendő 2 hétben már ti is fogjátok látni. Ahogy azt tavasszal írtuk, a Raceroom egyelőre kikerül a palettából és a helyét az rFactor2 veszi át. Az Assetto Corsa és a DiRT Rally marad. Részletek a cikkben!

DiRT Rally
Nagyon vártuk a DiRT4-et, de még nincs abban az állapotban, hogy megérje váltani. Ha szervert tudnánk indítani a szakasz generátor segítségével, akkor váltanánk egyből, de amíg ezt nem tudjuk egy 30-40 fős mezőny számára megoldani, addig feleslegesnek érezzük a váltást. Ősszel lesz pár újdonság a bajnokságban és a tavasszal látott több kategóriás, ingyenes/szervertagos rendszer is megmarad.

rFactor2
Nyílt titok, hogy BTCC lesz. A fórumon már láttok róla pár infót, az autókat lehet tesztelni, véleményezni. >Bővebben<

Assetto Corsa
Ami biztos, hogy Audi TT Cup lesz. Folynak jelenleg is a megbeszélések, hogy hasonló bajnokságot szervezzünk, mint amilyen tavasszal is volt a Team VRS segítségével. Amint megvan minden információ, már lehet is jelentkezni. Reméljük, a jövő hét végén már minden kész lesz. Amit mindenképp vegyetek meg az alapjáték mellé, az a Ready to Race DLC!