Hamarosan kiderülnek az őszi bajnokságaink!

Augusztus második felében közzé tesszük az őszi menetrendet. Mind a négy bajnokságunkat bemutatjuk a két hétvége alkalmával. Előjáróban annyit,hogy a VSR ingyenes marad december 31.-ig biztosan!

A sok sok éves Race07 bajnokizás után most a Raceroom kerül előtérbe! A Race07 keddi napját át is fogja venni és felváltva lesz a WTCC 2015-ös (későbbiekben HTCC 2.0 néven olvashattok róla) bajnokság valamint a DTM 2013-as esztendeje. A 10 fordulós WTCC bajnokság naptárját korábban közzé tettük a VSR R3E Facebook csoportjában , így ezt bármikor láthatjátok már most is. Azért látható majdnem 2 hónapja a naptár,hogy a nyári akciókat ki tudjátok használni és meg tudjátok venni az összes pályát kedvezőbb áron! A DTM ’13-ban nem lesz semmi különleges pálya, a valódi versenynaptárból választunk ki 8 helyszínt és decemberig le is fut a bajnokság.

A Race07-et nem engedjük el. A vezetőség pár tagja ragaszkodik a szeretett játékunkhoz,ezért kerestek egy megfelelő modot amivel nem egy unalmas, agyon használt S2000-es bajnokit futhatunk. Előtérbe kerülnek a 90-es évek nagyágyúi, a Super Touring Car-ok. Mivel nálunk lassan hagyománya van a BTCC-nek, ezért nem is lehetne alkalmasabb bajnokság, mint az 1998-as évad. A Bírói Testület rendbe rakta a modot, korhű festések valamint egy BMW (ami nem volt abban az évben) is belekerült, így minden adott a nosztalgiához. Az autók sokkal közelebb vannak egymáshoz,mint az alap,gyári járgányok. Körülbelül 2-3 tized van a típusok között,ami a dimbes-dombos esős pályákon semmit nem jelent. A 9 autó közül bármelyikkel megszerezhető az év végi bajnoki cím. Éppen ezért maximalizálva lesznek a létszámok. Minden márkánál 2 db 2 fős csapat valamint 1 privát autó lesz engedélyezve. Visszatér a 3 fordulós versenyhétvége és bekerül a futam eldobás is. A legrosszabb versenyhétvége (legyen az akár forduló kihagyás) nem számít az év végén, szóval a legjobb 7 forduló dönt.

A DiRT Rally tavaszi VB sorozata után most hazai pályákra látogatunk. Megpróbáltuk a rendelkezésünkre álló szakaszokat úgy csoportosítani, hogy kicsit a hazai környezetet idézzük. Éppen ezért bekerültek a vegyes rallyk is, ami azt jelenti, hogy lesz 6 murvás és 6 aszfaltos szakasz is. A választható autókat nem fedjük még fel,legyen meglepetés a kiíráskor. Egy biztos, bármelyik autóval meg lehet szerezni a bajnoki címet.

Ezen kívül még tervezünk egy bajnokságot,de erről majd akkor ha megvalósult. Ősszel szeretettel várunk mindenkit! Mindegyik bajnokság ingyenes lesz és év végén a legjobb helyen végzők ajándékokban, kupákban, oklevelekben részesülnek!