Hétfőn jön a DiRT Rally bajnokság negyedik állomása!

A helyszín következő állomása Görögország, az Acropolis Rally. A 12 murvás szakasz izzasztó lesz, készüljetek hideg folyadékkal és minimum egy ventilátorral.

A Rally Finland eredményei elérhetőek , akik szervertagsággal rendelekznek, azoknak értékeltük a futamát. Csincsik Marcell begyújtotta a rakétákat és zsinorban második győzelmét szerezte meg, amivel az eldobásoakt nézve átvette a vezetést. Ugyan még bármi változhat, hiszen a bajnokság fele még hátra van, de jelezte a Kőhegyi-Füredi-Malm hármasnak, hogy hiába nyert több bajnokságot, a motivációja megvan és nem fáradt még bele.

Még nem késő nevezni a bajnokságra, egyrészt a legrosszabb forduló eldobható, másrészt a szakaszokat akkor futod le a futamot, amikor akarod, a lényeg, hogy a 12  szakasz teljesítve legyen vasrnap este 22:00-ig. A bajnokságra az >alábbi< linken tudsz jelentkezni, ha ezt még nem tetted meg. Egy kategória van, két választható autóval. Azzal jössz, amelyikkel szeretnél. Elrajtolt a DiRT Rally R4 bajnokságunk! Gyere és nyerd meg a Rallye Monte-Carlot. Kivételesen nem vasárnapig, hanem a hosszú hétvége miatt hétfő estig tart a verseny.

Rally kezdete: Május 7. – 10:00
Rally vége: Május 13. – 22:00

> szakasz leírások <