Humolos latolgatás – GP

Hamarosan kezdődik a VSR Hungarian Touring Car Championship, azaz a HTCC 2014-es bajnoksága! Amíg nem éleződik a helyzet, addig mi is kicsit lazábban közelítünk az esélyesekhez. Íme egy kis elemzés a lehetséges menőkről, avagy humolos latolgatás.

Báldi Gergő:
A favorit. Elmúlt 3 évben mindig megnyerte a VSR SimBin ág fő bajnokságát. Tele van kupával, motivációval és tapasztalattal. Az előző bajnokságokból pedig magabiztosságot is átmenthet, hiszen több mint 10 futamos győzelmi sorozata van. Az újonnan visszakerülő 6 sebességes BMW pedig fekszik a stílusának. Sok új ember van, aki ellen még nem versenyzett, ez adhat neki némi fejtörést.

Szabó Gábor:
Végre nem elsőkerekes autót hajthat, hanem a jó öreg bömbölőt. Egyetlen gond nála a motiváció. Ha nem elégedett a teljesítményével, akkor könnyen aktivitási gondok léphetnek fel nála. Sajcz János és az új harmadik csapattársuk, Poszmik Gilbert, azonban azon lesz, hogy fent tartsák a motivációt és a csapatbajnoki címre törjenek. Dobogó esélyes Gábor.


Dani Bálint:

A legenda.

Huszár Norbert:
Új ember a VSR köreiben. Az olajkályhával csodákat tud művelni és képes megszorongatni a BMW pilótákat. Nagy tapasztalattal rendelkezik, ami biztos nem hátrány. Molnár Dániellel és Nagy Dáviddal az egyik legerősebb csapatot alkotják.


Nagy Dávid:

Két erős/tapasztalt csapattárssal rendelkezik, szóval a háttér meglesz. Gyors, 1-2 futamon biztos, hogy fog megmutatja a (tej)foga fehérjét. A GP sötét lova.


Molnár Dániel:

Tippre: csapatbajnok és egyéni negyedik. Legalábbis az eddigi eredmények alapján ez fog történni.


Nagy Dániel:
2013-as Suzuki Bio Cup bajnoka. Van még kérdés? A játék új neki, alig játszott Race07-el. Egyelőre keresi a megfelelő autót, amivel agyonverhet minket. Reméljük, megtalálja.


Halász Gergő:

Egyelőre csapat nélkül van, de az egyik legerősebb a nem dízel elsőkerekes emberek közül. Többször megmutatta. már hogy nagyon gyors, és hogy a Cruze is jó valamire. Ezt most is bizonyára bizonyítani fogja.

Hammer Bálint:
Az első VSR SimBin-es bajnokságát majdnem megnyerte. Most hátsókerekes autóval jön,ami sokkal jobban fekszik neki. A két csapattársának Varga Dávidnak és Lányi Tamásnak köszönhetően biztosan minden támogatást meg kap majd a jó eredmény elérése érdekében.


Zsupanek Bence:

Pokoli tempóra képes ha egyben van fejben, fittyet hány az esélyekre és mindig a győzelemért akar harcolni, ez lehet az egyik erőssége. Vizes pályán különösen gyors lehet. Toldi Balázzal és Jónás Ádámmal egy elég combos BMW brigád jött össze. Csapatügyileg mindenképp figyelni kell rájuk.