Így telt Április!

Új cikkekkel jelentkezünk a bajnokságaink alatt, ahol pár mondatban beszámolunk az áprilisi futamainkról. 

Az elmúlt DiRT Rally bajnokságok királya, Csincsik Marcell visszatért és ott folytatja, ahol tavaly abba hagyta! Több, mint 2 perces előnnyel nyerte meg a svédországi fordulót a monacoi győztes, Kőhegyi József előtt. Füredi Zotlán lett a harmadik, aki csupán 8 másodperccel maradt el a majd 1 órás futamon Kőhegyitől. A legjobb Subaru pilóta Galambos Péter lett a 7. helyen. Ezen a futamon is 10 célbaérőnk volt.

A finnországi forduló nem hozott meglepetést, Csincsik Marcell tovább szálguld, ezúttal is magabiztosan nyerte a futamot, de a dobogó második fokára ezúttal Füredi Zoltán állhatott fel. Malm Balázs lett a harmadik, Kőhegyi József előtt. A legjobb subarus ezúttal is Galambos Péter lett, aki az 5. helyen ért célba.

Kesjár András továbbra is megállíthatalan, a második fordulót is behúzta, ezzel már 40 pontos előnye van a bajnokságban. A dobogó második fokát nagy csatában Bana Kornél szerezte meg Molnár Dániel előtt. Nürburgringen fordult a kocka, Bana Kornél megszerezte idei első győzelmét, második helyen Molnár Dániel végzett míg a harmadik Pinczés Ádám lett.

Morvai Norbert még újonc nálunk, de már van szimuáltoros tapasztalata amit a bajnokság 2. és 3. bajnokságán kamatoztatott. Báldi Gergő két második helyet szerzett áprilisban amivel a bajnokság második helyére csúszott de a 3 futam 3 dobogó elég jó arány ahhoz, hogy a végén számolni kelljen vele.  Bana Kornél és Nagy Dávid szerereztek még 1-1 harmadik helyet, amivel nem szakadtak le, lőtávolon belül figyelik az élmenőket és ha kell, könyörtelenűl le fognak csapni.

Az Assetto Corsa mezőnye májusban 3 helyszínre is ellátogat. Irány Hockenheim, Spa és Shanghai. Tartsatok velünk!