Így telt június!

Új cikkekkel jelentkezünk a bajnokságaink alatt, ahol pár mondatban beszámolunk a júniusi futamainkról. 

Csincsik Marcell a Wales-i futamot is behúzva 100%-os teljesítménnyel megnyerte a bajnoskágot! A futamon Malm Balázs és Füredi Zoltán állhatott fel a dobogóra. Az év végi dobogót Kőhegyi József és Malm Balázs szerezte meg. Gratulálunk!

Az Audi TT RS Cup az utolsó fordulón egy izgalmas futammal rukkolt elő. Molnár Dániel megszerezte a futam győzelmet, amivel bebiztosította második helyét Bana Kornél mögött az összetettben. Pinczés Ádám mindössze 8 ponttal előzte meg az év végén Nyilas Lászlót a dobogó harmadik helyért folyó küzdelemben. Gratulálunk!

A főbajnokságunknak, a VRS eSport Audi R8 LMS Cupnak két állomása volt a hónapban, Shanghai és Laguna Seca. Mind a két futamon Morvai Norbert diadalmaskodott, ezzel Bana Kornél előtt maradt és behúzta a bajnoki címet. A TT RS Cup bajnoka itt az év végén így a második helyen végzett, míg a harmadik itt is Pinczés Ádám lett Nyilas László előtt.

Bajnokságaink véget értek. Találkozunk augusztusban a díjátadón, ezzel kapcsolatban figyeljétek weboldalnkat, hamarosan jövünk a részletekkel! Ha nem tudsz eljönni, ősszel viszont látjuk egymást a szerveren, ahol a VRS Sport Group támogatásával újabb bajnokságok kerülnek megrendezésre!