Íme a VSR Raceroom WTCC bajnokságba : VSR HTCC 2.0!

A HTCC hagyomány lett a VSR életében! 2008-ban kezdődött az első Hungarian Touring Car Championship és az idei évben a 7. szezon indul el! Azért “csak” ennyi, mert volt amikor BTCC bajnokság volt.

Az idei év a megújulásról szól! A Raceroom átvette a főszerepet és most már ezen a játékon fut tovább a HTCC, éppen ezért a 2016-os évad a 2.0 jelzést kapta! A korábbi években a szimulátoros világ krémje megtalálható volt ezekben a bajnokságokban és itt mérték össze tudásukat. Horváth Henrik,Gáspár Zsolt,Wágner Tamás,Báldi Gergő,Huszár Norbert és még sorolhatnánk. Nagy Dani (2-szeres suzuki bajnok és 2016-ban a Zengő Motorsport WTCC csapatában versenyző!) is itt mutatkozott be 2014-ben. Akkor még kevés futamon, 2015-ben viszont szinte teljes évben itt volt és amikor tehette, megmérkőzött a többiek ellen a virtuális versenypályákon.

A HTCC éppen ezért a VSR-nek sokat jelent és szeretnénk tovább vinni ezt. Szeretnénk,hogy Ti is részesei legyetek ennek a nagyszerű hagyományokkal bíró bajnokságnak!

A 2.0 a tavasszal kijött WTCC 2015-ös évével fog futni. Feri és Dani emiatt még nem, de Michelisz Norbert kicsi Hondája megtalálható benne! Ezen kívül benne van a játékban a Lada legújabb WTCC autója, a Vesta, valamint az RML Cruze és a többszörös világbajnok Cirtoen is! Az autók nagyon közel vannak egymáshoz, egyedül rajtad múlik,hogy melyik márkával szeretnél bajnok lenni! A valós világbajnoksággal eltérően mi főleg európai pályákon megyünk. Kétszer fogjuk elhagyni a kontinenst. Egyszer Kínába látogatunk a Formula 1 által is használt Shangai-i nyomvonalra , valamint a legendás ausztráliai Bathurst-re! Az európai pályák között olyan gyöngyszemek vannak, mint Spa-Francorchamps, Nürburgring vagy Monza.

A bajnokság ingyenes, az év végén pedig a díjátadón megjutalmazzuk a legjobbakat. Partnereink felajánlásaival, valamint kupával,éremmel,oklevéllel,nagy tapssal! Ne maradj le!

A bajnokságról minden információt >ITT< megtalálsz! Íme a VSR Raceroom Facebook csoportja! 

A versenynaptár
A versenynaptár