Íme az első 2016-os VSR bajnokság! TCS’16!

tcs_focikk_bajnoki promo

2016-ban is folytatódik a SimBin ág, ahol egy új bajnokság került kiírásra. Meglepő helyszínek,új márkák jellemzik a Touring Car Series 2016-os idényét. 

A HTCC 2015-ös bajnoksága után nem maradunk S2000-es autók nélkül. Feltehetően ez lesz az utolsó olyan Race07-es bajnokság ahol szerepelni fognak ezek a WTCC-t is megjárt járgányok. Szeptembertől terveink szerint a RaceRoom fogja felváltani ezt a szerepkört és az új 1,6T illetve TC1-es vasakat fogjuk meghajtani.

Pár szó a Touring Car Series-ről :

A helyszínek közül lesznek visszatérő és teljesen új nyomvonalak is. Nem egy bajnokságot kezdünk a brazíliai városi Sao Paulo-ba,ám ezek mindig kisebb kategóriák voltak. Most ezekkel az erősebb autókkal is megnézzük, tud-e olyan jól kezdődni az év mint már annyiszor korábban. Mivel az STCC bajnokság autói is szerepelnek a mezőnyben ezért nem szabad a búcsúnál kifelejteni őket. Természetes volt pár svéd pálya behozatala. Jyllandsringen, a gokart pálya méretű Karlskoga és a skandináv területeket Knustorpban zárjuk. A BTCC mindenkinek a szíve csücske volt,így onnan beválasztottunk három kedvelt pályát, név szerint : Snetterton, Rockingham és Oulton Park lesz az európai búcsú helyszíne. Ezek után irány az Államok! Road Atlanta az endurance kedvelőinek lehet ismerős,míg az autósport egyik Mekkáját, Indianapolist senkinek nem kell bemutatni. A Forma 1-ben olyan drámai, 2005-ös futamot produkáló nyomvonal lesz a zárása a bajnokságnak és a Race07-es WTCC történetünknek. 2008-ban kezdtük,ideje 2016-ban lezárni és elköszönni tőle.

Az autók tekintetében egy régi új és egy teljesen új dolog. Visszatér a 6 sebességes (seq) BMW ! De kell neki egy ellenfél az első kerekes osztályról, ez pedig az egyetlen autó lesz ami fel tudja venni vele a versenyt biztosan : Volkswagen Scirocco. Izgalmas lesz!

Nyeremények változatlanok. A Racecenter mindenféle jósággal elhalmoz. Lesznek 1 órás kuponok, valamint a VSR vezetősége is különböző nyereményekkel lát majd el titeket. Kupák,oklevelek,érmek. Formula.hu és George Racing Team nyeremény egyenlőre nem tisztázott.

Jól hangzik? Akkor >> JELENTKEZZ << 

Assetto Corsa, rF2 és Raceroom bajnokságok tervezés alatt. Ebből 1, de valószínűbb hogy 2 szintén elrajtol tavasszal TESZT bajnokság jelleggel. Infók hamarosan!