Július 5.-ig hatalmas akciók vannak! Assetto Corsa + rFactor2

Július 5.-ig 50-75%-os akcióval vásárolható meg két szimulátor és jó pár kiegészítő. Nézd meg mi az ami nincs meg, mi az ami kell, ősszel tudod használni a VSR-ben őket!

A Raceroom-ot lecseréljük az rFactor2-re, az Assetto Corsával a Mazda kupa után pedig továbbra is foglalkozni fogunk.

Az Assetto Corsával már meg is találtuk azt az autót,amivel bajnokságot rendezünk (az a DLC nem akciós, azért nem mondunk róla semmit) és fel is vettük a kapcsolatot a partnerekkel. Erről a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni nektek. A nyári kis bajnokságunkat pedig alapjátékkal fogjuk futni. Erről terveink szerint jövőhét elején fogunk mindenkit tájékoztatni .

Az rFactor2-nél még semmi nem biztos. Jelenleg több esélyes is van, a GT3-al nagyon valószínű, hogy szervezünk bajnokságot, de mivel az autók között van egy kis különbség, ezt még nekünk is át kell nézni, nagyjából egy szintre hozni stb. Nyáron lehet lesz Summer Cup, küldünk majd infókat.

Amit mi javaslunk mindenképp megvételre: rFactor 2 alapjáték beszerzése  ;  Assetto Cors alapjáték beszerzése (AC kiegészítőből meg amit magadnak még szeretnél, a Dream Pack mondjuk elég olcsó most)