Kedden irány Magny-Cours,gyere!

Az rFactor 2-vel futó Formula 3 bajnokságunk a negyedik fordulójához érkezik, aminek a helyszíne a franciaországi Magny-Cours. A versenyhétvége ezúttal két fordulós, vagyis kétszer 25 perces futamon kell helytállniuk a versenyzőknek.

A Formula 1-ből is ismerős helyszín 1991-től látta vendégül a sorozatot. A francia nagydíjat egészen 2008-ig  ezen a helyszínen rendezték. A keddi forduló az elmúlt két hétvégétől eltérően két fordulós lesz, ami azt jelenti, hogy hosszabb versenytávot futnak a versenyzők. Egészen pontosan 25 perces versenyeket rendezünk, ahol a második futamra megfordul az első futam célba érőinek első 10 helyezettje.

20:00 – 20:15 : Időmérő: korlátlan kör
20:15 – 20:40 : Race 1
20:45 – 21:10 : Race 2 (R1 top 10 fordul)

A bajnokság ingyenes, még nem késő jelentkezned. Ez a pár hátralevő futam tökéletes felkészülési lehetőséget biztosít, hogy barátkozz a játékkal, szokd a környezetet és versenytapasztalatot szerezz. A bajnokságra >ezen a linken< tudsz jelentkezni!

Fontos tudnunk, hogy hány versenyzőre számíthatunk kedden este,ezért mindenképp jelentkezz a futamra. Köszönjük! >A futamra itt kell jelentkezned<

A bajnokságot Pinczés Ádám vezeti Nagy Marci előtt. Előnye megnyugtató azonban még elég sok futam van ahhoz hátra,hogy elkiabáljunk bármit is.  > Íme a teljes tabella <