Kedden jön az első BTCC forduló: Brands Hatch

Szeptember 26.-án este megkezdődik az rFactor2-vel futó BTCC bajnokságunk. Az ingyenes sorozat első állomása a naptár legrövidebb helyszíne, Brands Hatch, azon bleül is az Indy nyomvonal lesz. 

A kevesebb, mint 2 kilóméter hosszú pályán várhatóan nagyon sokan lesznek egy másodpercen belül, ezért egy jól elkapott időmérős kör nagy előrelépést jelenthet az időmérőn. De nem ez a lesz a legfontosabb, hiszen a pálya hiába 45 másodperc alatt teljesíthető, szinte minden kanyarjában könnyű hibázni, ez pedig rengeteg előzésre adhat alkalmat. A futamra különösen készüljetek, nem lesz egyszerű hibátlanul teljesíteni 27 kört, ráadásul 3 futam is lesz.

Fontos!
Superpole:
 Az első futam előtti időmérő superpole. Felvezető kör – mért kör – levezető kör. Vagyis összesen 1-szer próbálkozhatsz a mért kört futni, ha a kört elrontod, nem mehetsz újra.
Gumi: A végleges modban, ami tartalmaz minden festést, csak a keméynebb keverék lesz benne. Szóval, ha gyakorolsz, javasoljuk, hogy azzal körözz csak a pályán.

Futam jelentkezés: Kötelező! Nem minden pályára fér fel az összes nevező. Fontos tudnunk, hogy adott esetben indítsunk-e több szervert, kit hova tegyünk. Csak az indulhat a futamon, aki a kedd 19:00-ig leadja a nevezését! Ezután lesznek közzé téve a szerver felosztások,amennyiben szükséges!

> Futam jelentkezés <

Versenynap időterv:
20:00 : Időmérő edzés (Q1) : Superpole
20:05 : WarmUp
20:07 : Race 1 : 20 perc
20:40 : Időmérő edzés (Q2) : 12 perc – korlátlan kör
20:52 : Race 2 : 20 perc
21:12 : Race 3 : 20 perc (fordított rajtrács / Race 2 top 10)

Szerver név: ! VSR.hu BTCC test ; Jelszó: 1234 >Hotlap<
Szerverre mindenki teljes névvel menjen be,angol formátummal. Pl : Bela Kovacs

Pálya széle :
 versenyszabályzat szerint

Csatlakozáshoz szükséges: Eredeti tartalom vásárlása/beszerzése