Megújultunk!

Elérkeztünk ehhez is…
Idén nyáron megújult a Virtual SimRacing weboldala! Reméljük mindenkinek elnyeri a tetszését és könnyebben fogtok tájékozódni mostantól minden versenyről, eseményről!

A főoldalon frissítettük a következő futamok rendszerét. Folyamatosan váltakozni fog nektek a különböző bajnokságainkhoz tartozó következő esemény leírása. Egy kattintással meg tudjátok nézni a versenykiírást valamint a futamra is tudok könnyedén jelentkezni! Oldalt a TeamSpeak elérést is megadtunk, egyből mindenki fel tud csatlakozni és tudtok a társaitokkal beszélgetni.

Hamarosan kírásra kerülnek az új bajnokságaink! A RaceRoom kerül előtérbe, de a jó öreg Race07-et sem fogjuk még eldobni terveink szerint. Folyamatosan tesztelünk egy modot, ami sokak tetszését el fogja nyerni és egy kis újdonság lesz a jó öreg s2000-es gépek után. A DiRT Rally a nyári fun sorozat után újra visszatér a rendes kerékvágásba és indul az őszi bajnokság!

Az Assetto Corsa valamint rFactor 2 bajnokságok még kérdésesek. Szeretnénk vele versenyezni, de még megvárjuk, hogy a meglévő bajnokságok mellett erre hogy van lehetőség.