Touring Car Series ’16 beharangozós tippelős

focikk_tcs0Kedden rajtol a VSR 2016-ös Race07 bajnoksága, a Touring Car Series. Lezajlott a prequalifikáció,így az ott látott és eddig tapasztaltak alapján megnézzük, hogy SZERINTÜNK ki az, aki esélyes az év végén. 

Huszár Norbert : Szerintünk a legnagyobb esélyes. A HTCC-t megnyerve, most olyan autóval áll rajthoz amit jól ismer,hiszen a Volkswagen Scirocco-val már állt a dobogó legmagasabb fokán.

Nagy Dávid : Az utóbbi időben egyre jobban felzárkózott és ősszel az utolsó futamon dőlt el csak, hogy első vagy második lesz. Huszi a csapattársa lesz, szóval ismét házon belül várható a legnagyobb harc.

Molnár Dániel : Csatlakozott Huszár Norberthez és Nagy Dávidhoz a csapatba, így a csapatbajnokság legnagyobb esélyesei a HTCC dobogósai. Egyéniben szépen ledolgozta a hátrányát,szóval ha elkapja a fonalat akkor még akár valami jó is kisülhet belőle. Az eddigi eredményei alapján azonban úgyis harmadik lesz.

Lányi Tamás : A HTCC-ben a legjobb BMW pilóta volt. Most, hogy újra van hat sebességes,előre várjuk. Futam győzelem nem lenne meglepetés.

Leitner Norbert : Feltehetően Huszi legnagyobb kihívója. A HTCC-s Toyotás csodája után most egy 6 gangos hátul hajtósba ül,amit szeret. Oda fog pirítani.

Bacsa Gábor : Sötét ló. Lehet csak egy körön jó,nem tudjuk. Pár ATCC futamon indult csak, ahol se dobogó se semmi. De hotlapon most elől van.

Kedden a brazíliai Sao Pauloba küzdenek meg a srácok. Szűk,derékszögű kanyarokkal teletűzdelt városi pálya. Sok minden nem derül ki, hogy mennyire találtunk bele a tippekbe. Majd 3 hónap múlva kiderül!