TT RS Cup: Az utolsó előtti forduló!

Elhagyja a TT mezőnye az európai kontinenst és Ázsiának veszi az útját. A kínai Formula 1-es nyomvonal lesz a hatodik forduló helyszíne. A kevés Tilke pályák egyikén versenyzünk, ahol lehet is versenyezni. Túraautóval ráadásul jókat is.

A bajnokságot Bana Kornél magabiztos előnnyel vezeti. Ha a futam eldobást is beleszámoljuk, akkor is még marad bőven előnye. Eddig mindig dobogón végzett a VRS eSport Team pilótája, ráadásul háromszor volt második és kétszer győzött, szóval mondhatjuk, hogy ez konstans jó teljesítmény.

Úgy néz ki, hogy a nagyobb csata a dobogó alsóbb fokaiért megy majd. Nyilas László, Pinczés Ádám és Molnár Dániel 50 ponton belül vannak egymáshoz képest, ami am megszerezhető 260 ponthoz viszonyítva nem sok. Egy jó hajrával a hátul lévő pilóta könnyen átugorhatja az előtte lévőket, vagy végleg leszakadhat.

A csapatbajnokság sem dőlt még el. Nándori Márk az előző két fordulót kihagyni kényszerült, de még így is van előnye a VRS eSport Csapatnak, de a Speed Force Motorsport begyújtotta a rakétákat és kezdi ledolgozni a hátrányt. A két csapat között lévő 88 pont lényegében semennyi.

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <